LIFESTYLE

Κι όμως! Ο Δημήτρης Λιγνάδης εμφανίστηκε στην εκπομπή του Ρουβά για τον Νίκο Κούρκουλο

Lifenews

Χαμός στο twitter

Την εκπομπή «Idols» παρουσιάζει κάθε Παρασκευή στον ΣΚΑΪ ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος κάνει αφιερώματα σε σπουδαία πρόσωπα της Ελλάδας που έφυγαν απ’ τη ζωή.

Την περασμένη Παρασκευή προβλήθηκε το αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο, όπου μεταξύ άλλων μίλησαν η κόρη του Εριέττα Κούρκουλου, οι Σωτήρης Χατζάκης, Αριστείδης Καμάρας, Γιώργος Λιάνης, Καρυοφιλιά Καραμπέτη, Λυδία Κονιόρδου.

Όταν, όμως, η εκπομπή ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του σταθμού στο διαδίκτυο, μία ακόμα συνέντευξη συμπεριελήφθη στο επεισόδιο. Αυτή του Δημήτρη Λιγνάδη, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης, κατηγορούμενος για τέσσερις βιασμούς, μιλούσε για τον αείμνηστο ηθοποιό, καθώς υπήρξε Πρόεδρος του Εθνικού για πολλά χρόνια.

Χρήστες του twitter ανακάλυψαν το σχετικό απόσπασμα, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος.

Το κανάλι μάλιστα έδρασε αμέσως και απάντησε λέγοντας πως οι εν λόγω συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια.

Το επεισόδιο που εστάλη από την εταιρία παραγωγής ήταν το αμοντάριστο. Συνηθίζεται στο web tv των τηλεοπτικών σταθμών να προβάλλεται διαφορετικό επεισόδιο λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Το απόσπασμα έχει κατέβει από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ.

READ MORE

LATEST NEWS