LIFESTYLE

Στην αντεπίθεση ο Πέτρος Φιλιππίδης! Θέλει να σοκάρει την Ελλάδα με την καταγγελία του (Βίντεο)

Lifenews

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τους θαλάμους

Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος επιμένει πως είναι αθώος, ενώ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε τρομερές καταγγελίες στη δίκη του.

Ο γνωστός ηθοποιός και ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατούνται στον τρίτο θάλαμο των φυλακών στον οποίο διαμένουν άλλοι 18 κρατούμενοι.

Μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον θάλαμο που κρατούνται ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Στις εικόνες φαίνεται ο διάδρομος έξω από τους θαλάμους των φυλακών και σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν είναι θάλαμοι χωρητικότητας 20 ατόμων και τα κρεβάτια είναι σε κουκέτες, ενώ ο κάθε κρατούμενος έχει τη δική του τηλεόραση.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται 133 ημέρες στη φυλακή και είναι ιδιαίτερα πρόθυμος για να βοηθάει σε ό,τι χρειάζεται, ενώ κάνει παρέα με λίγα άτομα, στα οποία επαναλαμβάνει ότι του έχουν στήσει παγίδα και ετοιμάζεται να το αποδείξει στο δικαστήριο.

Αυτή είναι η μεγάλη βόμβα που ετοιμάζει ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι συνεχώς σε επαφή με τον δικηγόρο του και προετοιμάζεται για τη δίκη!

READ MORE

LATEST NEWS