LIFESTYLE

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής τα παράτησε όλα και έγινε αγρότης! (Φώτος)

Lifenews

Καλλιεργεί τα χωράφια του και μαζεύει ελιές

Καινούργια σελίδα στη ζωή του γύρισε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής και η οικογένεια του, αφήνοντας τα πάντα πίσω τους, και πλέον ζουν κοντά στη φύση.

Ο λόγος για τον 39χρονο Αλέξανδρο Τζόρβα και τη σύζυγο του Χρυσαυσή Ατσιδάκου, που συμπλήρωσαν αισίως 10 χρόνια γάμου. Μάλιστα μέσα από τον γάμο τους απέκτησαν δύο παιδιά, τον Μάξιμο και την Ίρις, 9 και 8 ετών αντίστοιχα.

Ο γνωστός τερματοφύλακας που είχε μια λαμπρή καριέρα στο ποδόσφαιρο ξεκινώντας στον Παναθηναϊκό, κατάφερε να φτάσει μέχρι την Εθνική Ελλάδος, καθιερώνοντας τον ως ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της χώρας.

Ο ίδιος πλέον βρίσκεται στη Λακωνία όπου έχει 200 στρέμματα γης και περνάνε όλα απ' τα χέρια του.

Μάλιστα για το θέμα ανέφερε: «Τα παιδιά μου μαθαίνουν όλη τη διαδικασία από την αρχή. Γενικότερα θέλω τα παιδιά μου να έχουν μια επαφή με τη γη. Ζούμε στην Αθήνα τα παιδιά πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο τους, απλά συχνά κάνουμε αυτή τη διαδρομή και βρισκόμαστε στις καλλιέργειες μας στη Λακωνία...

Σταμάτησα με πλήρης συνείδηση το ποδόσφαιρο. Τους πρώτους δέκα μήνες πέρασα ένα σοκ, αφού για πάρα πολλά χρόνια ζούσα στα γήπεδα και στις προπονήσεις. Αρχικά δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Αφού σταμάτησα με το ποδόσφαιρο έμεινα για δέκα μήνες στο σπίτι με τα παιδιά, κάπου εκεί σκέφτηκα πως έπρεπε να κάνω το επόμενο βήμα».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής σήμερα ζει μια νέα ζωή, αφού βρίσκεται τακτικά στην Λακωνία εκεί όπου καλλιεργεί τα κτήματα με τις ελιές, ενώ στα social media του δημοσιεύσει συχνά φωτογραφικό υλικό από τις καλλιέργειές του στη Λακωνία, εκεί όπου έχει ανοίξει το νέο κεφάλαιο της ζωής του, δίπλα στη φύση και στην οικογένειά του.

READ MORE

LATEST NEWS