«Εμμονικός και εμπαθής κατά συρροή…»
Η ανάρτησης της πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως στο Twitter που αφορούσε την πρόωρη προεδρολογία, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Μαρίνο Νομικό, με αποτέλεσμα να φουντώσει η κόντρα μεταξύ τους.
Συγκεκριμένα η Έμιλυ Γιολίτη έγραψε χαρακτηριστικά:
«Στην Κύπρο είμαστε διαρκώς σε προεκλογική, είτε για δημοτικές, είτε για βουλευτικές είτε για προεδρικές εκλογές. Για ένα κράτος με τόσο σοβαρό εθνικό θέμα επιβίωσης, και δικαιοσύνη που καταρρέει, όσο παρατείνουμε την κάθε προεκλογική, τόσο λιγότερη δουλειά βγαίνει. Τόσο απλά».

Ο γνωστός δημοσιογράφος και τηλεκριτικός αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο Tweet, γράφοντας: «Αυτό που όλα πάνε στραβά σ’ αυτόν τον τόπο ΜΕΤΑ την αποπομπή/παραίτησή της από την κυβέρνηση πρέπει κάποια στιγμή να το κοιτάξει. Έχει καταντήσει πιο πικαρισμένη πρώην κι απ’ την Maria Papacosta».

Η κίνηση αυτή φαίνεται να ενόχλησε τη μητέρα της Έμιλυς Γιολίτη, Άντρη Χριστοφόρου, η οποία τοποθετήθηκε για την επίθεση που δέχτηκε η κόρη της.
Συγκεκριμένα δημοσίευσε την ανάρτηση του δημοσιογράφου, γράφοντας:
«Εμμονικός και εμπαθής κατά συρροή. Έζησε δηλαδή πολλές προεκλογικές και όφειλε να αντιδράσει νωρίτερα; Αντιπροσωπεύετε την δημοσιογραφία στα χειρότερα της. @marinosnomikos».

Με τη σειρά της η Έμιλυ Γιολίτη σχολίασε τη δημοσίευσε της μητέρας της, γράφοντας: «Hell hath no fury like a mother whose child is scorned. Θύμωσαν την μαμά μου 😂 προφανώς δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο για να δίνει σημασία. Σε αγαπώ μαμά μου Andrie Christoforou ❤️».