Το πρωί της Κυριακής 22/8 τελέστηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου για τις 40 μέρες από τον θάνατό του.
Η Άντζελα Γκερέκου με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου βρέθηκαν στο Α Νεκροταφείο ντυμένες στα μαύρα και φανερά συντετριμμένες από τον θάνατο του «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου. Η Άντζελα Γκερέκου κρατούσε ένα λευκό τριαντάφυλλο στα χέρια της και όταν είδε κάποια αγαπημένα της πρόσωπα στο μνημόσυνο έπεσε στην αγκαλιά τους μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
Να σας υπενθυμίσουμε ότι χθες (21 Αυγούστου) αργά το βράδυ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook απηύθυνε παράκληση σε όσους παρευρεθούν να τηρήσουν τους κανόνες δημόσιας υγείας. «Αύριο 22 Αυγούστου στις 12.15 θα πραγματοποιηθεί στο Α νεκροταφείο Αθηνών το μνημόσυνο των σαράντα ημερών του αγαπημένου μας Τόλη. Όσοι επιθυμούν να προσέλθουν παρακαλούνται να τηρούν τα μέτρα προστασίας για την υγεία όλων. Σας ευχαριστούμε πολύ», έγραψε.

Πηγή: www.gossip-tv.gr