LIFESTYLE

Mariano Di Vaio: Ο πιο stylish και περιζήτητος εργένης του κόσμου παντρεύεται! Δείτε τη γυναίκα που κατάφερε να τον μαγέψει

Lifenews

Χαμογελαστός και, όπως πάντα, super stylish, με δημιουργία κάποιου διάσημου οίκου μόδας, θα κοιτάζει το πανέμορφο κορίτσι του να έρχεται προς το μέρος του φορώντας ένα νυφικό που σίγουρα θα συζητηθεί, ενώ θα κάνει ένα flashback στην υπέροχη ζωή του, που άρχισε στη μικρή πόλη Assisi της Ιταλίας. Εκεί, από νωρίς ήξερε πολύ καλά πως αυτό που ήθελε ήταν να γίνει μέλος της παγκόσμιας showbiz. Γι’ αυτό και στα 18 του μετακόμισε στο Λονδίνο, κλείνοντας τις πρώτες του δουλειές ως μοντέλο, με αποκορύφωμα τις συνεργασίες του με τους Roberto Cavalli, Gucci και Brunello Cucinelli, ενώ λίγο αργότερα ξεκίνησε σπουδές στην υποκριτική – ένα διάστημα φοίτησε στο φημισμένο New York Film Academy.

 

mariano people 117 (3)

Κάτω, όμως, από τις χαμογελαστές πόζες και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του, που επιδείκνυε στο φακό των διασημότερων φωτογράφων, κρυβόταν ένα επιχειρηματικό μυαλό που περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Η στιγμή ήρθε το 2012, όταν συνειδητοποίησε πως δεν υπήρχαν αξιόλογα blogs αποκλειστικά για το αντρικό κοινό, σε αντίθεση με τα γυναικεία, που ήταν πολύ καλά ενημερωμένα, προβάλλονταν παντού και αποτελούσαν σημείο αναφοράς και συζήτησης. Έτσι, λοιπόν, το Μάρτιο του ίδιου χρόνου αποφάσισε να πάρει το ρίσκο και να ξεκινήσει δειλά δειλά το δικό του ψηφιακό περιοδικό, www.mdvstyle.com, αφιερωμένο όχι μόνο στο στιλ, αλλά και στον τρόπο ζωής, τα σπορ, τα ταξίδια, τη μουσική και τις ταινίες. Εδώ και τρία χρόνια αποδεικνύει πως η επιτυχία δεν είναι θέμα μόνο τύχης αλλά και τόλμης. Οι followers του στο Instagram –@marianodivaio– ξεπερνούν τους 3,5 εκατομμύρια και ο ίδιος βρίσκεται στο top 10 με αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στο αντρικό στιλ στον πλανήτη.

mariano people 117 (5)

Κάθε post τού αποφέρει πια δεκάδες χιλιάδες ευρώ –είτε αφορά σε διακοπές σε κάποιον εξωτικό προορισμό και σε λίστα με τα καλύτερα μαγαζιά για shopping στο Μιλάνο, είτε σε τι προϊόν χρησιμοποιεί για να πλύνει το μούσι του ή να κάνει τα μαλλιά του να φαίνονται wet–, ενώ η περιουσία του αυξάνεται καθημερινά με κινηματογραφική ταχύτητα.

Παράλληλα, όμως, με την επαγγελματική επιτυχία, γνωρίζει και την απόλυτη προσωπική ευτυχία. Γι’ αυτό και, σίγουρος πια πως θέλει να περάσει την υπόλοιπη ζωή του με την εδώ και χρόνια αγαπημένη του, της κάνει την πολυπόθητη πρόταση γάμου. Και εκείνη, όλο χαρά, ανεβάζει το προσκλητήριό τους στο λογαριασμό της στοInstagram, το οποίο γίνεται αμέσως viral.

mariano people 117

Η Eleonora Brunacci είναι η γυναίκα που κατάφερε να του κλέψει την καρδιά. Επίσης μοντέλο, blogger και it girl, γράφει στο blog του Mariano, στην κατηγορία «Girls Corner», και αν ακόμα δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή, είμαστε σίγουροι πως θα γίνει σύντομα, μια και έχει στιλ, άποψη και έναν από τους πιο ωραίους άντρες στον πλευρό της. Τα κορίτσια μπορεί να νιώθουν τσιμπήματα ζήλιας που «έριξε» τον περιζήτητο Mariano, αλλά, αφού κατάφερε να τον πείσει να την παντρευτεί, σίγουρα θα ξέρει να τους δίνει κάθε φορά τις καλύτερες συμβουλές.

mariano people 117 (2)

Οι φήμες το τελευταίο διάστημα οργιάζουν πως η Eleonora είναι έγκυος, γι’ αυτό και αποφάσισαν να κάνουν βιαστικά το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αν και μέχρι τώρα κανείς τους δεν τις έχει επιβεβαιώσει. Πάντως, δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο αν σε λίγο καιρό δημιουργήσουν από κοινού ένα blog που θα αφορά στα παιδιά, καθώς είναι κάτι με το οποίο δεν έχει ασχοληθεί κανένα διάσημο ζευγάρι. Στον κόσμο των business, η προσωπική ευτυχία είναι ακόμα πιο ωραία όταν αποφέρει τεράστια κέρδη.

READ MORE

LATEST NEWS