Στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου, βρέθηκε η Γιώτα Κουφαλίδου, αφού δύο φίλοι της ήθελαν να της κάνουν μια ξεχωριστή αφιέρωση.
Όπως είδαμε να γίνεται λοιπόν και στην υπόλοιπη εκπομπή του «Soundtrack of Love» φίλοι, συγγενείς ή άλλα οικεία πρόσωπα των καλεσμένων, αφιερώνουν ένα τραγούδι στο αγαπημένο τους πρόσωπο.
Στην Γιώτα Κουφαλίδου, την αφιέρωση έκαναν ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, Μάρκος Κωμοδρόμος και η κουμπάρα της, Joanna Τσιβικου.
Οι δύο τους μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής περιγράφοντας πως έζησαν τις στιγμές δίπλα στην Γιώτα όταν ενημερώθηκαν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε αλλά και την δύσκολη συνέχεια με τις χημειοθεραπείες.
Συγκλονιστική ήταν αναφορά του Μάρκου όσον αφορά το πρώτο πράγμα που του είπε η Γιώτα, όταν τον ενημέρωσε για την διάγνωση.
«Αν δεν είχα τον Βασίλη δεν θα έκαμνα χημειοθεραπεία. Ο μόνος λόγος ο οποίος εν να το περάσω, είναι επειδή έχω τον γιό μου και θέλω να ζήσω» ήταν τα λόγια της Γιώτας Κουφαλίδου στον Μάρκο.
Το τραγούδι που επέλεξαν να της αφιερώσουν, ήταν το «Ανατροπή» του Κώστα Μαρτάκη, το οποίο ερμήνευσε ο ίδιος ο τραγουδιστής, αφού παρευρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής.
Δείτε στα πιο κάτω βίντεο όσα δήλωσαν οι δύο πολύ καλοί φίλοι της Γιώτας και όσα ανέφερε στην συνέχεια η ίδια.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=D44WQH5ezVo[/embed]
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=idt3WDk3a1E[/embed]