LIFESTYLE

Μίνα Αρναούτη: Η φωτογραφία της που προκάλεσε οργή!

Lifenews

Η Μίνα Αρναούτη, η οποία μετά από πολύμηνη νοσηλεία στο νοσοκομείο, έπειτα από το ατύχημα, όπου έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, μεταφέρθηκε στη γενέτειρά της, τη Μυτιλήνη, όπου θα αναρρώσει τελείως.

Η νεαρή συνεπιβάτης του άτυχου τραγουδιστή καθώς επίσης και η Φρόσω Κυριάκου εισπράττουν καθημερινά μέσα από τα social media, πλήθος αρνητικών σχολίων. Η Μίνα, το νωρίτερα σήμερα πόσταρε μία φωτογραφία, όπου τόσο η ίδια όσο και η Φρόσω βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, μία φωτογραφία που είναι προϊόν φωτομοντάζ, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα που τη συνόδευσε: “Οτι πιο αστείο έχω δει”.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που ενοχλήθηκαν με το post της και έκαναν λόγο για προσβολή προς την οικογένεια του Παντελίδη και βεβήλωση της μνήμης του, ενώ η νεαρή μετά από λίγο απέσυρε τη φωτογραφία από το προφίλ της.

ilovestyle.com

READ MORE

LATEST NEWS