LIFESTYLE

Demy: Τα στημένα παπαράτσι, η Μαλού και τα τραγικά λάθη

Lifenews

Και εκεί που δεν απασχολούσε καθόλου με την προσωπική ζωή της… ξαφνικά την είδαμε να σκάει σε στημένα παπαράτσι περιοδικών όπως δεκάδες ακόμη μαϊντανοί που κάνουν «κρα» για να υπάρχουν στις σελίδες τους.

Τα λάθη πολλά. Και ξεκινούν ακόμη από την σχέση της με τον Πετρετζίκη. Μια σχέση που πρώτοι εμείς μέσα από το nassos blog αποκαλύψαμε και τότε έσπευσαν οι ίδιοι να την διαψεύσουν. Λες και η Ντέμυ ήταν ανήλικη και δεν έπρεπε να βγει κάτι τέτοιο προς τα έξω. Ο χρόνος έδειξε την αλήθεια, κι εμείς ακόμη θυμόμαστε τις κατευθυνόμενες διαρροές σε συγκεκριμένους δημοσιοκάφρους των συνεργατών της.

Δεύτερο λάθος; Το παιχνίδι με την εικόνα της. Δε διαφωνώ καθόλου με την τακτική να μη μιλάει ένας καλλιτέχνης συνέχεια στα media. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως πρέπει να είναι εξαφανισμένος. Είναι άλλο να δημιουργείς ανυπομονησία και καψούρα στο κοινό και πολύ διαφορετικό να εξαφανίζεσαι.

Στην περίπτωση της νεαράς… το παιχνίδι ήταν σικέ. Κάποιοι νόμιζαν ότι πουλάει στο νεανικό κοινό, αυτό την έκανε αυτόματα «βαρύ χαρτί» για τις εκπομπές και κάπως έτσι το χαρτί μούλιασε και χάθηκε στον βυθό της τηλεοπτικής θάλασσας.

Τρίτο λάθος; Τα τραγούδια της. Δεν μπορεί να την πλασάρουν ως τη νέα Παπαρίζου-που για μένα έχει περισσότερες δυνατότητες από την Έλενα-και να μην έχει σουξέ εδώ και μήνες. Ειδικά ο τελευταίος δίσκος ήταν όλος ένα υπέροχο νανούρισμα. Αν θέλεις να έχεις καλλιτέχνη mainstream και να πάρεις λεφτά από αυτόν, πρέπει να τον στήσεις εμπορικά. Και το σημαντικότερο είναι τα τραγούδια.

Και τέλος το παπαράτσι. Και ξαφνικά εκεί που η Ντέμυ δεν ήταν πουθενά την είδαμε σε δύο μέρες στην παραλία από πίσω… και την ίδια μέρα να δέχεται βραβείο. Και ξαφνικά εκεί που δεν ήταν πουθενά την τρώμε στη μάπα καταμεσής του καλοκαιριού που ο κόσμος είναι στις παραλίες, εκπομπές δεν υπάρχουν και το ενδιαφέρον όλων μας είναι «αν θα φάμε καλαμαράκι το μεσημέρι» και σε «ποια παραλία θα σκάσουμε».

Κρίμα… διότι το κορίτσι είναι μικρό έχει προοπτικές και κάτι τέτοια λάθη κάνουν την «Μαλού» να δείχνει πολύ πιο δυνατή και έτοιμη από τη Ντέμυ.


Πηγή: nassosblog

READ MORE

LATEST NEWS