ΖΏΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας: Τρίτη 19 Ιουλίου

Lifenews

ΚΡΙΟΣ (21/3 - 19/4)
Στη φύση μετά από μια καταιγίδα συνήθως ακολουθεί η απόλυτη σιγή για λίγες ώρες. Έτσι, μετά τη χθεσινή καταιγίδα στο εργασιακό χώρο που σε έφερε στα όρια της έκρηξης, σήμερα καταφέρνεις με διευθετήσεις επικοινωνιακά όλες τις σπίθες έντασης πριν γίνουν πυρκαγιές. Ευτυχώς δηλαδή γιατί έτσι θα σωθεί και το υπόλοιπο της μέρας!
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 - 20/5)
Ο μόνος/Η μόνη που μπορεί να σε σαμποτάρει στην προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες είσαι εσύ και οι έμφυτες ανασφάλειες σου. Μην τολμήσεις να μην τολμήσεις! Μην αναμένεις! Μην διστάζεις! Αν κάποιος/α σʼ αρέσει, δείξτο του/της!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 - 21/6)
Οι επόμενες μέρες σηματοδοτούν ένα χρονικό διάστημα που αρχίζουν και κλείνουν οι περισσότερες από τις εκκρεμότητες σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου (συγγενικές, προσωπικές, επαγγελματικές). Φεύγει το βάρος από μέσα σου, φεύγει!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 - 22/7)
Μερικές φορές (όπως αυτές τις μέρες) φτάνεις σε κατάσταση έκρηξης και το ωστικό κύμα έχει συνήθως πολύ συγκεκριμένους αποδέκτες: τον/την σύντροφό σου ή τους άμεσους συνεργάτες σου ή εκείνους/εκείνες που τους έχεις σφραγίσει με τη στάμπα του εχθρού, του αντιπαθή ή του ανταγωνιστή. Αυτοί οι τελευταίοι δεν είναι και λίγοι για να λέμε την αλήθεια, σωστά;
ΛΕΩΝ (23/7 - 22/8)
«Αφήστε με στην ησυχία μου να κάνω τη δουλειά μου. Έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι όλη μέρα με τις υποχρεώσεις μου!». Αυτή είναι η πιθανόν η ατάκα που θα πουν οι περισσότεροι/οι περισσότερες Λέοντες αντί για καλημέρα στο γραφείο. Έχεις όρεξη για το βράδυ που πλησιάζει, γιατί να το κρύψεις;
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 - 22/9)
Ναι, μπορείς σήμερα να είσαι μεθοδικός/η και ευπροσάρμοστος/η και ούτε ένα παράπονο να μην εκφράζεις που σε έχει πλακώσει ένα βουνό από υποχρεώσεις. Όμως μην τολμήσει κανένας/καμιά να σου πει πως πρέπει να αισθάνεσαι και καλά που τρέχεις σαν σπρίντερ για να μην καταρρεύσει ο μικρόκοσμος της δουλειάς σου.
ΖΥΓΟΣ (23/9 - 23/10)
Η συναισθηματική σου πυξίδα αποπροσανατολίζεσαι τελείως τις επόμενες μέρες. Αν ξυπνήσει μια λαχτάρα να παρατήσεις τη δουλειά σου για να βρεις κάτι πιο ήρεμο ή αν νιώθεις να έλκεσαι σε προηγούμενες αγάπες γιατί σου προσέφεραν ασφάλεια ( πιθανόν τότε τις έληξες γιατί ζητούσες περιπέτεια), μην νομίζεις ότι το χάνεις. Είναι απόλυτα φυσιολογική αντίδραση. Μόνο να ξέρεις πως αν επιλέξεις αυτό το δρόμο δεν υπάρχει εύκολη επιστροφή.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 - 21/11)
Η επιτυχία μιας προσπάθειας να φέρεις κάποιον/α εκτός εαυτού απαιτεί απόλυτη αφοσίωση, συγκέντρωση και κυρίως να έχεις δοκιμάσει από το κοκτέιλ της τρέλας και να έχεις βγει αλώβητος/η. Σαν Σκορπιός αυτό το έχεις κάνει ουκ ολίγες φορές. Άρα σήμερα μάλλον κάνεις πράξη προς κάποιους/ες συναδέλφους σου το «δεν θα με τρελάνετε εσείς, εγώ θα τρελάνω εσάς!».
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 - 21/12)
Τις επόμενες μέρες πολλοί/πολλές Τοξότες θα γίνεις μάρτυρες σημαντικών αλλαγών στην εργασιακή τους πραγματικότητα. Είτε γιατί πλέον αποκτάς ένα πιο αιχμηρό και ειλικρινές βλέμμα, είτε γιατί προβληματικές σχέσεις με προϊσταμένους ή/και συναδέλφους φτάνουν στο τέλος τους, το σίγουρο είναι ένα: η σκιά της ανασφάλειας φεύγει από πάνω σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 - 19/1)
Μέσα στις επόμενες μέρεςς που θα νιώθεις προοδευτικά όλο και πιο σίγουρος/η για τον εαυτό σου, θα βάλεις στο φουλ τις μηχανές και θα αρχίσεις να κόβεις (προβληματικές σχέσεις, επαγγελματικές εκκρεμότητες) και να ράβεις (νέες παρέες ή αναθέρμανση παραμελημένων, ή κλείσιμο επαγγελματικών συνεντεύξεων ευνοούνται).
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 - 18/2)
Τις περιόδους που η σεξουαλική σου λίμπιντο είναι τονισμένη (ήπιος χαρακτηρισμός το ξέρω, αλλά μας διαβάζουν και ανήλικοι) είναι που ξαναθυμάσαι πως μπορείς να ρισκάρεις, να διεκδικήσεις με πάθος αλλά και να συγχωρέσεις ανθρώπους που έτυχε με μια απλή διαφωνία να ψυχρανθούν οι σχέσεις σας. Αυτές τις μέρες, όλα τα παραπάνω επιβάλλονται!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 - 20/3)
Μην εκπλαγείς αν τις επόμενες μέρες νιώσεις αρκετά ασφαλής και σίγουρος/η να τελειώσεις προσωπικές σχέσεις ή συνεργασίες που μέχρι και πριν λίγο καιρό έλεγες πως δεν θα το έκανες ποτέ. Επιτέλους καταλαβαίνεις πως θες δίπλα σου ανθρώπους που είναι σταθεροί στις απόψεις τους και όχι μια έτσι και μια γιουβέτσι.

Καλημέρα!

READ MORE

LATEST NEWS