LIFESTYLE

Κύπριος σκηνοθέτης: Ένας αλκοολικός σε αποχή εδώ και 8 χρόνια μιλάει για την… αναγέννησή του

Lifenews

Ο λόγος για τον γνωστό Κύπριο σκηνοθέτη Στέφανο Φαρμακά, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, εξομολογείται στους διαδικτυακούς του φίλους, ευχαριστώντας την οικογένεια του για την στήριξη που δέχτηκε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια και δηλώνει 8 χρόνια στεγνός.


8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΓΝΟΣ...

14-15 χρονών ήμουν σε τούτην την περήφανην, αφελέστατη πόζα με την μπύρα. Στες ηλικίες των κόρων μου, πάνω-κάτω, δηλαδή. Πού να ξερα τότε, 30 χρόνια πριν, σε τι Κολάσεις τζι Αβύσσους (ΠΑΝΤΑ με κεφαλαία) θα μ έστελλεν τζιείνον το μπουκάλιν τζιαι τα λογής-λογής που ακολούθησαν. 

Μα σήμερα δικαιούμαι τζιαι γιορτάζω, έστω γελοκλαίοντας, το ετήσιο μνημόσυνο του αλκοολισμού μου: Γλυκόν ανάθθεμα, σαν άι-σσιχτίρ, τωρά Ζω, Αναπνέω, γαμώτο. 27 Αυγούστου, 2007... ΟΚΤΩ ολόκληρα χρόνια χωρίς σταγόνα κλείω σήμερα- τζι αγαλλιάζ η ψυσιή μου, αλήθκεια. Χλευάζω τον Δαίμονα. Μέρα με τη μέρα, εκάλυψα τη μισήν απόσταση που είχα χάσει. Τζιαι, εν αντιθέσει, την τελευταίαν την απόστασην, τα τελευταία 8 χρόνια δηλαδή, αισθάνθηκα την με ό,τι είσιεν μέσα, καλά τζιαι κακά, καλοδεχούμενα ούλλα, χωρίς να τα μουθκιάζω με πιοτό. 

Πονώ για τζιείνους που τυραννιούνται κόμα, όμως. Τζιαι για τζιείνους που εφύαν αλλά εν πάντα μες στο μυαλόν τζιαι την καρδιά... Να σας προσέχουν πάνω ψηλά που σας έχουν, θέλω. Αννάφκω σας τζιερκά, για να φέγγουν, να θωρώ εγώ...

Αδέρφκια μου, Antonis, Simon, Joanna, κόρες μου γλυκές, Francesca, Sofia, φχαριστώ σας... Είσαστεν η ζωή μου ούλλη…

READ MORE

LATEST NEWS