ΖΏΔΙΑ

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε!

Lifenews

Κριός
Σου ετοιμάζουν μια έκπληξη. Να δείξεις πόσο σου αρέσει. Και να το εκτιμήσεις. Κάτι συμβαίνει και αναστατώνεσαι αρκετά. Δεν λες σε κανέναν κουβέντα. Τα βάζεις με το ταίρι σου. Μια διαφωνία για τα χρήματα θα είναι αρκετή για να ξεσπάσει μια μπόρα. Κάνεις πολλές συζητήσεις για κάτι νέο, αλλά δεν είναι αρκετό αυτό. Να βγεις να σε δουν, να σε θαυμάσουν.

Ταύρος
Κάποιος σε αναστατώνει, πολύ! Συμβουλές σού δίνουν. Αν δεν συμφωνείς, δεν χρειάζεται να τσακωθείς κιόλας. Μην επιμείνεις να γίνει το δικό σου. Σου ξημερώνει μια άκρως ερωτική Τετάρτη. Μπορεί να έρθει ο ιππότης πάνω στο λευκό το άλογο. Ποτέ δεν ξέρεις... Φρόντισε να τακτοποιήσεις τα χρέη σου, για να αποφύγεις τα χειρότερα. Ένα απρόσμενο ταξίδι.

Δίδυμοι
Μέχρι και τις 26 ένα άτομο βρίσκεται στο δρόμο σου από τα παλιά και αναστατώνεσαι μεν ευχάριστα, αλλά πάρα πολύ. Ξεκινούν οι γκρίνιες, αφού σε ζορίζουν κάπως να κάνεις παραπάνω από όσα χρειάζεται. Αντιδράς αλλά φρόντισε να κοιτάξεις το συμφέρον σου κατά βάθος. Πάλι με τα λεφτά τσιτώνεις , αλλά βρίσκεις τον άνθρωπο που θα σε βοηθήσει. Προσπάθησε να μη χαλάς το κέφι των δικών σου.

Καρκίνος
Σε πιάνει ο εγωισμός σου & θέλεις να γίνεται συνέχεια το χατίρι σου. Αν είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρη για τις προθέσεις σου, τότε όλα θα πάνε κατ ευχήν. Μη βιάζεσαι, δεν υπάρχει λόγος. Στις 22 σου ρίχνουν τις ευθύνες και ας μη φταις. Πάλι σε χώνουν σε δουλειές, οργάνωσε τις σκέψεις σου στις 23 και τακτοποίησε τα θέματά σου στις 24. Μπορεί να λάβεις ένα δώρο, πολύ ξαφνικά, στις 25.

Λέων
Ένας δικός σου άνθρωπος σε βοηθά να ξεπεράσεις ένα προσωπικό πρόβλημα. Μια συνάντηση απρόβλεπτη σε κάνει να χαρείς πολύ. Φρόντισε να έχεις καλούς τρόπους. Πολύ δύσκολη ημέρα στις 25, σε παίρνει πολύ από κάτω. Δεν είναι έτσι όπως φαίνεται. Κάτι συμβαίνει όμως στις 26 και επανέρχεται η ελπίδα και η αισιοδοξία στη ζωή σου. Να είσαι αντικειμενική. Μπαίνεις σε καθημερινούς ρυθμούς.

Παρθένος
Μέχρι και τις 26 θα πρέπει να είσαι ψύχραιμη πολύ. Σε κακολογούν και πρέπει να το αντιμετωπίσεις άμεσα. Η εσωτερική φωνή που έχεις μέσα σου θα σε οδηγήσει στο σωστό το δρόμο. Προσπάθησε να συμβιβαστείς για να αντεπεξέλθεις. Αποφασίζεις να ασχοληθείς με το σώμα σου. Γυμνάζεσαι περισσότερο, προσέχεις τι τρως. Φρόντισε να αφιερώσεις το χρόνο σου στο ταίρι σου και στον έρωτα.

Ζυγός
Πολύ ερωτικές οι ημέρες σου. Το παρελθόν ξαναχτυπά και συναντάς μια ύπαρξη που σε προκαλεί και σε αναστατώνει. Πέφτεις στον πειρασμό, γιατί η ζωή άλλωστε είναι μία και οι ευκαιρίες ελάχιστες. Ένα οικονομικό ζήτημα σε στρεσάρει αρκετά. Απέφυγε να μπλέξεις τους φίλους σου σε αυτό. Δύσκολες μέρες στις 26 και 27, αφού σε φορτώνουν με αγγαρείες. Όχι εντάσεις. Ένας διάλογος είναι καλύτερος.

Σκορπιός
Και συνεχίζει να λάμπει ο ήλιος για σένα. Μην κάνεις καμία νέα επαγγελματική κίνηση μέσα στον Αύγουστο. Οι γνωριμίες είναι χρήσιμες, αλλά βάστα λίγο ακόμα. Στις 26 ζήτησε ξεκάθαρα αυτό που θες, για να γίνει το δικό σου. Βγαίνεις έξω, διασκεδάζεις, εργάζεσαι συγχρόνως, αλλά μέχρι και τις 27 θα σου δώσει δύναμη και αισιοδοξία το σύμπαν όλο! Πρόσεχε λίγο τα έξοδα. Ρώτα για να μάθεις.

Τοξότης
Καταπληκτικές οι ημέρες σου! Επιστρέφει το παρελθόν, ένας έρωτας μεγάλος, η χαρά σου είναι απερίγραπτη. Τις επόμενες ημέρες σκέφτεσαι αν πρέπει να γυρίσεις ή αν θα αλλάξεις οριστικά σελίδα στη ζωή σου. Μια είδηση επαγγελματική σού θέτει νέους στόχους, οργανώνεσαι για κάτι νέο. Να είσαι αυθόρμητη και ειλικρινής, κάνει καλό. Κοιτάς τα οικονομικά σου και βρίσκεσαι σε καλό δρόμο.

Αιγόκερως
Διαπιστώνεις πως έχει γίνει ένα λάθος με τα χρήματα του σπιτιού και βγαίνεις από τα ρούχα σου. Οι φίλοι σου είναι αυτοί που θα σου δώσουν λύσεις και θα σε ησυχάσουν. Επιστρέφεις κανονικά στους ρυθμούς της δουλειάς και ο ανταγωνισμός καλά κρατεί. Κάτι δεν σου αρέσει και θέλεις να το αλλάξεις. Προσπάθησε να περάσεις το δικό σου δίχως να φωνάζεις. Ερωτική η ημέρα σου στις 25.

Υδροχόος
Θες απεγνωσμένα να γίνει το δικό σου που θα κάνεις τα πάντα γι αυτό. Μην ενθουσιάζεσαι και τόσο πολύ γιατί μπορεί στο τέλος να μη σου αρέσει και τόσο. Επαγγελματικές εντάσεις. Φρόντισε να είσαι συνεπής και να μην εκτεθείς. Υπάρχουν άνθρωποι που περιμένουν πολλά από σένα. Ηρεμείς μετά στις 25, ξεγελάς τους πάντες για ακόμα μια φορά. Ξεκουράσου στις 27.

Ιχθύες
Ξεκίνα νέες συνεργασίες αλλά με προσοχή. Δεν χρειάζεται όλοι να μάθουν τα μυστικά σου. Φρόντισε να κλείσεις όλες σου τις εκκρεμότητες για να μπορέσεις να χαλαρώσεις. Μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του, γιατί θα το βρεις μπροστά σου. Επιστρέφεις στο γραφείο και είσαι έτοιμη να το πάθεις το εγκεφαλικό. Βάλε μια σειρά πρώτα. Με τις σχέσεις σου βασανίζεσαι στις 25.

READ MORE

LATEST NEWS