Κατά τις ίδιες πληροφορίες η Τζούλια Αλεξανδράτου περνά κρίση στον γάμο της με τον Κρίστιαν Καρπόζηλο, η οποία, όμως δεν είναι τόσο ισχυρή ώστε να τον διαλύσει.
Και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο η Τζούλια Αλεξανδράτου επιθυμεί να επιστρέψει στην Αθήνα καθώς η απόσταση σε ορισμένες τέτοιες περιπτώσεις λειτουργεί ευεργετικά για τις σχέσεις.
Η Τζούλια παράλληλα έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις με την οικογένεια της, σχέσεις που είχαν δεχθεί ισχυρό πλήγμα όταν εκείνη αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει στις ταινίες πορνό.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου, πάντως, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα και ποστάρει στο Facebook:
Η τελευταία, όπως αναφέρει το iefimerida κοινή φωτογραφία του ζευγαριού στο προφίλ του συζύγου της Τζούλιας Αλεξανδράτου, πέρυσι το καλοκαίρι: