LIFESTYLE

Μπρούσκο: Ποιος θέλει να καταστρέψει Γιαννακάκηδες – Ματθαίους; - Βίντεο

Lifenews

Πρόκειται για τον μυστηριώδη άνδρα που δανείζει συνεχώς χρήματα στον Πάτροκλο, ενώ απαιτεί από εκείνον και πληροφορίες για τα επιχειρηματικά σχέδια των Ματθαίων και των Γιαννακάκηδων.

Η ταυτότητά του θα κρατηθεί μυστική ως την επόμενη σεζόν, αλλά το περιοδικό MyTV αναφέρει πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που σχετίζεται με το παρελθόν των δύο οικογενειών, ο οποίος επιστρέφει με σκοπό να τις καταστρέψει, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όλα αρχίζουν με τη συνεργασία που διατηρεί ο άγνωστος άνδρας με τον Πάτροκλο, στον οποίο δανείζει τεράστια χρηματικά ποσά, αν και γνωρίζει πως δεν θα καταφέρει να τα αποπληρώσει.

Η πρώτη που πλήττεται από αυτή τη συναλλαγή είναι η Χρυσάνθη, η οποία όταν καταλαβαίνει πως ο Πάτροκλος κινδυνεύει, προκειμένου να σώσει τον γιο της, αναγκάζεται να του δώσει μέρος των χρημάτων που χρωστάει.

Κάνοντας υποχείριό του τον Πάτροκλο, πετυχαίνει να βάλει στο χέρι και τον Διαμαντή. Ωστόσο, τα σχέδιά του δεν εξαντλούνται εκεί…

Όταν ενημερώνεται πως ο Σήφης και η Αναστασία με την οικογένεια Ματθαίου ετοιμάζουν μια πολύ μεγάλη δουλειά με Ιταλούς, προσπαθεί πάση θυσία να τους «χτυπήσει»  και να τους την πάρει μέσα από τα χέρια, με αποτέλεσμα να τους κάνει να χρεωθούν με υπέρογκα ποσά ώστε να την αναλάβουν τελικά εκείνοι.

Ο λεγόμενος «τοκογλύφος» ήρθε για να μείνει στο μπρούσκο και δεν θα ηρεμήσει, αν δεν πραγματοποιήσει τον στόχο του… Άλλωστε, η Βάνα Δημητρίου που γράφει το σενάριο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είχε υποσχεθεί πως η 4η σεζόν θα είναι πιο καλή από όλες τις προηγούμενες!

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Πηγή: http://alterinfo.gr

READ MORE

LATEST NEWS