LIFESTYLE

Χωρισμός βόμβα για αρραβωνιασμένη Κύπρια ηθοποιό λίγο πριν το γάμο

Lifenews

Το κρατάει εδώ και αρκετό καιρό επτασφράγιστο μυστικό κι όμως η γοητευτική Κύπρια ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dailystars.com.cy χώρισε ένα βήμα πριν τον γάμο με τον σύντροφο της Κωνσταντίνο Γκοτσιούλο.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πέρυσι με την Χριστιάνα να λέει σε συνέντευξη της «Ο Κωνσταντίνος μπήκε στη ζωή μου και μου άλλαξε την κοσμοθεωρία μου. Δεν ξέρω πώς έγινε αλλά μου έκανε 3 φορές πρόταση γάμου. Και σε έναν άνθρωπο σαν τον Κωνσταντίνο δεν μπορείς να αρνηθείς…» προσθέτοντας πως και οι τρείς φορές η πρόταση γάμου ήταν διαφορετική «Η πρώτη φορά ήταν στην παραλία, δεν το περίμενα καθόλου. Ήταν πολύ ρομαντικό το σκηνικό…. Την πρώτη είπα ότι θα το σκεφτώ…

Η δεύτερη ήταν σε ένα φιλικό σπίτι. Το είχε οργανώσει όλο, έφερε και το δαχτυλίδι και εγώ του είπα Ναι. Και η Τρίτη φορά ήταν του Αγίου Βαλεντίνου για να το επιβεβαιώσει. Μου το έκανε ξεκάθαρο ότι θέλει να παντρευτούμε…». Το ζευγάρι να ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούλιο του 2016 σε ξωκλήσι της Πάφου.

READ MORE

LATEST NEWS