LIFESTYLE

Megaλη βόμβα ταρακούνησε τον Αρχάγγελο - Εκτός σταθμού ο Γιώργος Χουλιάρας;

Lifenews

Σύμφωνα με πληροφορίες του aloupos.com, ο Γιώργος Χουλιάρας μετά από έντονη διαφωνία του με μέλος του ΔΣ του τηλεοπτικού σταθμού, υπέβαλε την παραίτηση του, βάζοντας πλώρη για αλλού.

Μετά την επιβεβαίωση της είδησης που θέλει την Χριστιάνα Αριστοτέλους να αφήνει το κανάλι που την εμπιστεύτηκε για να την κάνει προς Alpha μεριά, με ένα χρυσό συμβόλαιο , ένα ακόμη ισχυρό χαρτί του Mega ετοιμάζει βαλίτσες, όχι για την ίδια τηλεοπτική στέγη με την παρουσιάστρια, που ομολογουμένως ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του κ. Χουλιάρα, αφού τον δικαίωσε ως προσωπική επιλογή.

Ο Γιώργος Χουλιάρας λοιπόν, αναφέρει το ρεπορτάζ, κατευθύνεται προς «Δία», μεριά, αφού οι πληροφορίες λένε ότι έκανε αποδεκτή την πρόταση που του γίνεται για δεύτερη φορά από το Sigma, για να αναλάβει τα ηνία ως διευθυντής ψυχαγωγικού προγράμματος.

Βέβαια δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια θα είναι τα σχέδια του καναλιού για τον υφιστάμενο διευθυντή ψυχαγωγικού, Δημήτρη Τοκαρή, ο οποίος  φέτος δεν ήταν στα καλύτερα του, λόγω της αποτυχίας του να χαρίσει τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης στα οποία είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια το κανάλι, αφού οι τηλεοπτικές του σειρές σημείωσαν χαμηλές πτήσεις, με αποτέλεσμα να οδηγούνται στα τάρταρα της Nielsen, βλέποντας άδοξο τέλος.

Όσο για το κανάλι του Αρχαγγέλου, τα χτυπήματα κάτω από τη μέση συνεχίζονται, με τα στελέχη να συγκαλούν συσκέψεις επί συσκέψεων για να σβήσουν τις φωτιές που άναψε το μεταγραφικό παζάρι.

READ MORE

LATEST NEWS