LIFESTYLE

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Έδωσε τα χέρια με Alpha Κύπρου Έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική μεταγραφή!!

Lifenews

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του dailystars.com.cy η Χριστιάνα Αριστοτέλους έδωσε τα χέρια με τον Alpha Κύπρου τις επόμενες μέρες θα βάλει την υπογραφή της στο χρυσό συμβόλαιο της. Το να πάει κάτι λάθος και να χαλάσει η συμφωνία είναι κάτι σχεδόν αδύνατο. Αναμφισβήτητα είναι το πιο πολυπόθητο τηλεοπτικό πρόσωπο της Κύπρου και τόσο το ΣΙΓΜΑ και ο Alpha έδωσαν μάχη για να την αποκτήσουν.

Το Μega Κύπρου όλες αυτές τις βδομάδες κάνει τεράστιο αγώνα να την μεταπείσει επιστρατεύοντας την μεγάλη αδυναμία της παρουσιάστριας που είναι ο Γιώργος Χουλιάρας με τον οποίο τους συνδέει μεγάλη φιλία και πάνω απο όλα τεράστιος σεβασμός και εκτίμηση. Ούτε εκείνος τα κατάφερε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ απάντησε θετικά στην πρόταση του νεοσύστατου καναλιού και απο την νέα τηλεοπτική σαιζόν θα είναι η σημαία του καναλιού.

Η μεταγραφή της είναι η ακριβότερη τηλεοπτική των τελευταίων χρόνων και ομολογουμένως το αξίζε. Μπορεί τα μυθικά ποσά που ακούστηκαν και αυτό είναι επιβεβαιωμένο να ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας ωστόσο το σίγουρο είναι πως ο Alpha έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να την αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ dailystars.com.cy

READ MORE

LATEST NEWS