LIFESTYLE

Στα μαχαίρια Αριστοτέλους και Λουκάς Χάματσος! Ο λόγος; - Βίντεο

Lifenews

Στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους «Για Σένα» το θέμα της συζήτησης δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από την πρόκριση της Κύπρου στον τελικό της Eurovision, αλλά και το ενδεχόμενο της κατάκτησης της πρώτης θέσης.

Το πάνελ της εκπομπής αστιευόμενο είπε στην Χριστιάνα ότι ιδανικά θα έπρεπε να το παρουσιάσει η ίδια φορώντας το λευκό κουστούμι που είχε βάλει στον τελικό των καλλιστείων «Star Κύπρος 2015» σε συνδυασμό με τον τεράστιο κότσο στα μαλλιά της για να ταράξει όλη την Ευρώπη. 

Όμως ο Τάσος Ευαγγέλου διέκοψε τον ειρμό του συνάδελφού του, επισημαίνοντας ότι σε περίπτωση που οι Minus One κερδίσουν την πρωτιά και φέρουν τον διαγωνισμό στο νησί μας θα γίνει σφαγή για το ρόλο του παρουσιαστή, μιας και ο Λουκάς Χάματσος θα διεκδικήσει το τιμόνι, αφού τόσα χρόνια αυτός είναι ο παρουσιαστής του θεσμού. 

Όλοι έσκασαν στα γέλια και η παρουσιάστρια εξήγησε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν πρόκειται να συμβεί, μιας και δεν γνωρίζει αγγλικά, οπόταν δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να παρουσιάσει την Eurovision…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ TOTHEMAONLINE.COM

READ MORE

LATEST NEWS