Εξού και η εξομολόγηση της Άντρης Καραντώνης για την μανούλα της!!
8 Μαίου σήμερα και η γλυκιά παρουσιάστρια εξέφρασε τα δικά της λόγια, τα λόγια αγάπης και τρυφερότητας για την μαμά της!
Όπως έγραψε στη λεζάντα η οποία συνοδευόταν με μια παιδική φωτογραφία της: «Για όλα όσα με δίδαξες, μου έδειξες, μου έδωσες, ποτέ δεν θα ναι αρκετή καμία ευχή για να σου δώσω, άπλα χρόνια πολλά, να είσαι γερή…. σ’ αγαπώ πολύ!»
Η μαμά της Άντρης, κυρία Αργυρούλα φυσικά της απάντησε με ένα ωραιότατο και γλυκό μηνυματάκι που μας συγκίνησε όλους: «Εγω θα δωσω μια ευχη παντα να εισαι υγιης και με τη βοηθεια θεου να γινεις μια αξια και ευτυχισμενη μανα...Και παντα να μην ξεχνας κι αυτο θα το ζησεις εντονοτερα σε λιγους μηνες ..η καθε μανα ζει και αναπνεει για να ζουν τα παιδια της».
Χρόνια Πολλά σε όλες τις μαμάδες του κόσμου!!!