LIFESTYLE

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Οι πρώτες εικόνες με το μονόπετρο στο χέρι μετά την πρόταση γάμου

Lifenews

Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της ζει η Χριστιάνα Αριστοτέλους και αναμφισβήτητα το Πάσχα που μας πέρασε θα το θυμάται για όλη της την ζωή. Λίγο μετά τις 9 το βράδυ ο εδώ και δέκα μήνες σύντροφος της και διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Εφραίμ της έκανε πρόταση γάμου και συγκινημένη έζησε μια από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της.

Η παρουσιάστρια ακομπλεξάριστη το αποκάλυψε on air μέσα από την εκπομπή της δύο μέρες αργότερα προκαλώντας χαμό στο διαδίκτυο. «Με το που τελείωσε η εκπομπή το κινητό της είχε ατέλειωτα μηνύματα και δεκάδες αναπάντητες κλήσεις. Το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού πήρε φωτιά από τηλεθεάτριες που ήθελαν να της ευχηθούν. Το instagram της είχε περισσότερα από 100 μηνύματα και με το που είδε όλα αυτά έπαθε πανικό. Η Χριστιάνα είναι ένας άνθρωπος που θα καθίσει να απαντήσει σε όλους ένας προς έναν» περιγράφει στο ΟΚ! συνεργάτιδα της.

Το απόγευμα της Τετάρτης 4 Μαίου ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να φεύγει από το Mega κρατώντας μια υπέροχη ανθοδέσμη με το μονόπετρο στο χέρι της να "κλέβει" τα φλάς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γάμος τους θα γίνει το καλοκαίρι του 2017 ενώ είναι βέβαιο πως θα έχει πολύ δύσκολο έργο η Χριστιάνα όσο αφορά το ποιους θα επιλέξει για την ομορφότερη μέρα της ζωής της κυρίως για το ποιος θα ράψει νυφικό της μιας και έχει εξαιρετικές σχέσεις με πολλούς Κύπριους σχεδιαστές και σχεδιάστριες.  

ilovestyle.com

READ MORE

LATEST NEWS