LIFESTYLE

Επώνυμο ζευγάρι της Λεμεσού περιμένει το πρώτο του παιδί!

Lifenews

Εκείνος υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΚΟ στην επαρχία Λεμεσού, εκείνη γνωστή δικηγόρος... 

Οι δύο τους παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2012 στη Μύκονο, αλλά αυτό που έλειπε για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους, ήταν ένα παιδί. 

Ο Άθως Αντωνιάδης και η Μελίνα Διονυσίου, φωτογραφήθηκαν στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί σήμερα στα περίπτερα και αποκάλυψαν αποκλειστικά στον δημοσιογράφο Κλεάνθη Κλεάνθους τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού! 

Μάλιστα, η εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τη Μελίνα Διονυσίου, αφού χρειάστηκαν πολλές εξωσωματικές, ψυχική δύναμη, υπομονή και επιμονή για να τα καταφέρει. 

«Είναι αλήθεια ότι είμαι στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης μου. To παιδί ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ και οι δύο από την αρχή της σχέσης μας. Ναι, ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτό και προχωρήσαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση. Πολλές προσπάθειες, απογοητεύσεις και θυσίες. Εκεί που είχαμε αποφασίσει ότι αυτή θα ήταν η τελευταία προσπάθειά μας και θα προχωρούσαμε σε αίτηση υιοθεσίας, το οποίο επίσης θεωρούμε ευλογία, ήρθε η εγκυμοσύνη» είπε στο περιοδικό ΟΚ!. 

Όσο για το μήνυμα που στέλνει σε όλες τις γυναίκες που δυσκολεύονται να κυοφορήσουν ένα παιδί; «Να μην απογοητεύονται. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Πίστη στον Θεό και εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και φυσικά το ζευγάρι πρέπει να στηρίζεται ο ένας στον άλλο μετά από μία πιθανή απογοήτευση. Έχασα πολλές φορές την ελπίδα μου. Κάθε φορά που είχαμε αρνητικό αποτέλεσμα έλεγα δεν θα υπάρξει άλλη φορά. Δεν μπορούσα να σκεφτώ να υποβάλω ξανά τον εαυτό μου στην ίδια σωματική και ψυχική ταλαιπωρία. Η λαχτάρα μου όμως για ένα παιδί με έκανε μετά από λίγο καιρό να δοκιμάζω και πάλι». 

http://ladytimes.com.cy/

 

READ MORE

LATEST NEWS