LIFESTYLE

Βασίλης Δήμας: Ο νεαρός τραγουδιστής-συνθέτης που υπογράφει μαζί με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο τον δίσκο του Τερζή

Lifenews

Τον έχουν χαρακτηρίσει πολυμήχανο από το ξεκίνημα της καριέρας του και δεν είναι καθόλου τυχαίος ο τίτλος αυτός για τον Βασίλη Δήμα.

Ένας τραγουδιστής, που ξεκίνησε ως συνθέτης και χάρισε μεγάλες επιτυχίες στους: Νότη Σφακιανάκη, Σταμάτη Γονίδη, Νίκο Μακρόπουλο, Διονύση Σχοινά και όχι μόνο. Είναι ο καλλιτέχνης που με σταθερά και προσγειωμένα βήματα χαράζει την δική του πορεία και βλέπει την καριέρα του να απογειώνεται.

Σταθμός στην καριέρα του Βασίλη Δήμα είναι η πρόσφατη συνεργασία με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο και τον Πασχάλη Τερζή που φαίνεται να υπογράφει περισσότερα από τα μισά τραγούδια του δίσκου που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες.

Ο Πασχάλης Τερζής έδειχνε σιγουριά και εμπιστοσύνη στο ταλέντο του Βασίλη Δήμα όταν τον έβλεπε να δημιουργεί μαζί με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο για τον πολυπόθητο δίσκο που κυκλοφόρησε μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας του.

Ακολουθούν backstage φωτογραφίες από τις πρόβες στο στούντιο μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης που παρουσιάστηκε η νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τερζή.

READ MORE

LATEST NEWS