LIFESTYLE

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Παράτησα τη δουλειά μου και άλλαξα χώρα για έναν έρωτα!»

Lifenews

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισε να παρατήσει τη δουλειά του και να μετακομίσει από την Ελλάδα στο Λονδίνο για χάρη ενός έρωτα. Ακόμα, μίλησε για την προσωπική του ζωή αυτή τη περίοδο, αλλά και τα on night stand που έχει κάνει.

ioannidis-ok-1

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Λειτουργείς το ίδιο μελοδραματικά και όταν είσαι ερωτευμένος;

Όχι. Συνήθως ήμουν πολύ ευθύς στις σχέσεις μου. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν κάνω ακραία πράγματα όταν είμαι ερωτευμένος!

Δηλαδή;

Έχω αλλάξει χώρα, για έναν έρωτα! Έχω παρατήσει τη δουλειά μου για έναν έρωτα! Όταν έφυγα από την Ελλάδα και μετακόμισα για δύο χρόνια στην Αγγλία, το έκανα επειδή ήμουν ερωτευμένος. Και άφησα τα πάντα! Τη δουλειά μου, το σπίτι μου και ξεκίνησα ουσιαστικά από το μηδέν!

Το μετάνιωσες;

Όχι. Γιατί να το μετανιώσω; Ίσα- ίσα που ένιωσα ότι είμαι ελεύθερος. Ακούω πολλούς που μεγαλώνοντας επιδιώκουν τη σταθερότητα στη ζωή τους. Θέλουν να έχουν μία μόνιμη δουλειά, ένα σπίτι, με αποτέλεσμα τελικά να γίνονται δημόσιοι υπάλληλοι του εαυτού τους. Εγώ δεν θέλω να λειτουργώ έτσι. Θέλω, όταν δεν μου αρέσει κάτι, να μπορώ ανά πάσα στιγμή να φύγω.

Εγώ θα σε ρωτήσω. Είσαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο;

Εννοείται. Δεν θυμάμαι τον εαυτό μου ποτέ να μην είναι ερωτευμένος! Δεν έχω υπάρξει ούτε μία μέρα στη ζωή μου, χωρίς έρωτα! Είμαι πάντα ερωτευμένος! Και όταν βγαίνω από μία σχέση, μπαίνω κατευθείαν σε μία άλλη!

Ο κανόνας λέει ότι αν βγεις από μία σχέση και μπεις κατευθείαν σε μία άλλη, δεν θα έχει διάρκεια.

Σε εμένα δεν ισχύει αυτό. Και μπορώ να σου πω μάλιστα πως δεν κάνω ποτέ πισωγυρίσματα. Όταν πω είναι τέλος, είναι τέλος!

Δηλαδή, ήσουν πάντα σε σχέσεις; Δεν έχεις κάνει ποτέ one night stand στη ζωή σου;

Όχι. Ακόμα και για one night stand να ξεκινούσε, πάντα κατέληγε σε σχέση! Μην ξεχνάς ότι είμαι και Σκορπιός. Όλη η ζωή μου περιστρέφεται γύρω από τον έρωτα!

READ MORE

LATEST NEWS