ΖΏΔΙΑ

Δείτε τις προβλέψεις των ζωδίων για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Lifenews

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου

Από 28/4 – 22/6 σε επαφές, συναντήσεις ή συζητήσεις για οικονομικά ή για προσωπικά ζητήματα, που θα κάνετε. Φροντίστε να λαμβάνετε γραπτές διαβεβαιώσεις ή να επαληθεύετε όλα αυτά που έχετε συζητήσεις για να μην υπάρχουν απογοητεύσεις ή παρερμηνείες.

Από 30/4 – 24/8 εισέρχεστε σε μια φάση οικονομικής και συναισθηματικής ομαλότητας, καθώς οι προσπάθειες σας σε αυτούς τους τομείς αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Είναι μια καλή περίοδος για να ξεκινήσετε συνεργασίες ή να κλείσετε συμφωνίες.

Τέλος, μέσα στο Σαββατοκύριακο η βοήθεια ή αναγνώριση, που θα λάβετε θα σας κάνει να αναπνεύσετε με ανακούφιση και να νοιώσετε πιο χαλαροί.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου

Από 28/4 – 22/5 φροντίστε η κινητοποίηση σας για να βάλετε σε τάξη οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα, που έχετε σε εκκρεμότητα ή σας ταλαιπωρούν, εδώ και πολύ καιρό να μην πάει χαμένη. Αυτό μπορείτε να το πετύχετε με το να επαληθεύετε τις κινήσεις σας ή να παίρνετε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις, προτού κάνετε το οποιοδήποτε βήμα.

Από 30/4 – 24/5 σας βρίσκουμε συναισθηματικά ανεβασμένους, με την αυτοπεποίθηση να κερδίζει πόντους και την γοητεία σας απλώς να δίνει ρέστα. Με αποτέλεσμα να παίρνετε την απαιτούμενη ενέργεια ή ώθηση για να συνεχίσετε ή προχωρήσετε σχέδια.

Το Σαββατοκύριακο η συνεύρεση με φίλους θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ

Από28/4 - 22/5 σημαντικά οικονομικά θέματα της ζωής σας θα είναι αντικείμενο εμπιστευτικών συζητήσεων. Για αυτό προσέξτε να μην γίνουν αντικείμενο σχολίων από τρίτους πίσω από την πλάτη σας.

Από 30/4 – 24/5 θέματα παιδιών ή προσωπικής ζωής που σας απασχολούσαν έντονα φαίνεται να βρίσκουν το δρόμο τους ή να δίνετε σε αυτά κάποια λύση.

Το Σαββατοκύριακο μοιραστείτε απόψεις, ιδέες ή σκέψεις με τον περίγυρο και αποφύγετε υπερβολές ή επιπολαιότητες.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου

Από 28/4 -22/6 θα βαδίζετε σε μονοπάτια μοναχικά, καθώς θα κάνετε μυστικές κοινωνικές επαφές για την προώθηση στόχων και βαθύτερων επιθυμιών. Ωστόσο, για να μην έχετε απρόοπτες εξελίξεις που θα πάνε πίσω τα σχέδια σας, φροντίστε να είστε πιο εξονυχιστικοί και λεπτολόγοι προτού κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση σας.

Από 30/4 -24/5 οι στόχοι που είχατε θέσει για φίλους, ένταξη σε κοινωνικές ομάδες ή καριέρα και οι οποίοι θεμελιώνουν μια νέα ζωή αρχίζουν να περπατούν. Οπότε δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε τις συγκυρίες για να έχετε ταχύτερη εξέλιξη.

Το Σαββατοκύριακο μπορεί να κάνετε σχέδια για να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές με την σύντροφο σας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να φτάσετε στα άκρα με υπερβολές, όπου θα επιβαρύνουν την οικονομική σας κατάσταση.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου

Από 28/4 - 22/5 ακολουθήστε μια πιο συντηρητική συμπεριφορά στις κοινωνικές σας εκδηλώσεις, για να μην προκαλέσετε κουτσομπολιά ή κακοπροαίρετα σχόλια τρίτων για θέματα οικονομικά ή στόχους. Για αυτό κρατήστε, όσο κάτι τέτοιο είναι εφικτό για εσάς, χαμηλό προφίλ και μην βγάζετε προς τα έξω ή εκθέτετε αυτά που δεν πρέπει να αποκαλυφθούν.

Από 30/4 – 24/5 οι προσπάθειες σας για προώθηση ενός νέου κοινωνικού status το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει αλλαγή καριέρας ή εργοδότη αρχίζουν να αποδίδουν. Για αυτό μην στέκεστε κινηθείτε άμεσα.

Το Σαββατοκύριακο αν και μπορεί να έχετε κάποια νευρά ή να ενοχλήστε με την συμπεριφορά τρίτων. Ωστόσο, αν αφήσετε τις παραξενιές σας θα μπορέσετε να δείτε, ότι κάποιο πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς ενδιαφέρεται και νοιάζεται για εσάς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου

Από 28/4 -22/5 για να πάνε τα πράγματα κατ’ ευχήν και να ακολουθήσουν τη ροή που εσείς επιθυμείτε όσον αφορά τον οικονομικό σχεδιασμό της ζωής και της καριέρας σας. Φροντίστε να επαληθεύετε τις κινήσεις σας ή να ενημερώνεστε για τυχόν εξελίξεις ή αλλαγές.

Από 30/4 – 24/5 οι προγενέστεροι σχεδιασμοί σας για ένα προσοδοφόρο μέλλον από όλες τις πλευρές βλέπουν πράσινο φως. Κινηθείτε όμως γρήγορα γιατί ο χρόνος κυλάει αμείλικτα.

Το Σαββατοκύριακο μπορείτε να έχετε ρομαντικούς περιπάτους ή να κάνετε όνειρα/σχέδια με τον καλό σας.

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  

Από 28/4 – 22/5 η κρυφή αναζήτηση για οικονομική ή ηθική στήριξη στα μελλοντικά σας σχέδια για να μην γίνει βούκινο αλλά και για να μην βρει προσκόμματα, θα πρέπει να γίνετε προσεκτικά έχοντας λάβει υπόψη σας όλες τις παραμέτρους.

Από 30/4 – 24/5 η καλή ψυχολογική διάθεση που βρίσκεστε σε συνδυασμό με το κλίμα αναζωογόνησης που σας κατακλύζει βοηθάνε για να λάβετε και την βοήθεια που θέλετε αλλά και για να αποκτήσετε ότι επιθυμείτε σε έμψυχο ή σε άψυχο υλικό.

Το Σαββατοκύριακο μπορείτε να αποκαλύψετε επιθυμίες ή διακαείς πόθους, που θα θέλατε να λάβουν χώρα.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου

Από 28/4 - 22/5 στις συζητήσεις ή συναλλαγές, που θα έχετε σε σχέση με την απόδοση της καριέρας ή του επαγγέλματος σας. Φροντίστε να επαληθεύετε όλα αυτά που λέγονται και αν είναι εφικτό να παίρνετε γραπτές διαβεβαιώσεις.

Από 30/4 – 24/5 οι συγκυρίες σας διευκολύνουν, ώστε να ξεκαθαρίσετε ή να κάνετε πιο σαφές το τοπίο των σχέσεων – συνεργασιών σας και αυτό σας ηρεμεί.

Το Σαββατοκύριακο, ενδεχομένως να έχετε νεύρα ή να νομίζετε ότι όλοι σας φταίνε. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει με αυτό τον τρόπο να κυλίσει το διήμερο.

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου

Από 28/4 – 22/5 για εσάς που δεν εργάζεστε και θα δεχτείτε προτάσεις για εργασία, δεν θα πρέπει να μείνετε μόνο στην χαρά του γεγονότος αλλά και να ζητήσετε διευκρινήσεις για το τι και πως θα το κάνετε, όπως επίσης και για την αμοιβή σας. Ακόμη, εσείς που εργάζεστε μην θεωρείτε αυτονόητη και δεδομένη την βοήθεια από συνεργάτες ή συναδέλφους. Ζητήστε την τους.

Από 30/4 – 24/5 θα πνέει νέος άνεμος σε θέματα εργασίας, καθώς θα αρχίζουν να αποδίδουν οι στόχοι που είχατε θέσει για αυτά.

Το Σαββατοκύριακο αποφασίζετε να το ρίξτε λίγο έξω. Ενδεχομένως να κάνετε κάποια κοντινή απόδραση ή να επισκεφτείτε συγγενείς ή φίλους, όπου είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες ευχάριστες γνωριμίες.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ

Από 28/4 – 22/5 για να συνδυάσετε εργασία με χαρά αρμονικά και παράλληλα να διαμορφώνετε ένα καλύτερο αύριο, θα πρέπει να μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο στις εργασίες ή καθήκοντα σας και να ελέγχετε τον τρόπο, που εκτελούνται.

Από 30/4 – 24/5 θέματα που αφορούν παιδιά, προσωπική ζωή, επενδύσεις ή επαγγελματική εξέλιξη – σταδιοδρομία αρχίζουν να υλοποιούνται ή να προχωράνε προς την επιθυμητή για εσάς κατεύθυνση.

Το Σαββατοκύριακο θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή συναντήσεις για διασκέδαση ή προσωπική ζωή.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου

Από 28/4 – 22/5 φροντίστε οι προσωπικές σας επιθυμίες να μην σας συνεπάρουν τόσο πολύ και αφήσετε εκκρεμότητες με τα του σπιτιού ή όλων των υπολοίπων.

Από 30/4 -24/5 οι δρομολογηθείσες αλλαγές σε ζητήματα σπιτιού τόσο ως άψυχο όσο και ως έμψυχο υλικό αρχίζουν να προχωράνε ή να περπατάνε.

Το Σαββατοκύριακο, αν και μπορεί να είστε εκνευρισμένοι με κάποιο μέλος της οικογένεια σας διότι σας ασκεί κριτική για το πώς διαχειρίζεστε προσωπική ζωή. Ωστόσο, καλό είναι να μην μείνετε σε αυτά και να προσπαθήσετε να περάσετε όμορφα και ωραία με την παρέα ή τον/την σύντροφό σας

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου

Από 28/4 – 22/5 φροντίστε να επαληθεύετε τόσο αυτά που λέτε σε τρίτους όσο και τις υποσχέσεις που λαμβάνετε, όπως επίσης και  να διαβάζετε αυτά που υπογράφετε για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες.

Από 30/4 – 24/5  η αυτοπεποίθηση σας αγγίζει τα ουράνια. Αυτό το λέμε καθώς, πτυχία, πιστοποιήσεις ή τίτλοι σπουδών που είναι το εφαλτήριο σας για να προχωρήσετε και κατακτήσετε αυτά που επιθυμείτε είτε κατακτούνται είτε αγγίζονται στο προσεχές μέλλον από εσάς.

Το Σαββατοκύριακο θα θέλετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε με το να μείνετε στο σπίτι και να διαβάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία ή να περάσετε όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφο ή τους φίλους σας.


Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος

READ MORE

LATEST NEWS