LIFESTYLE

Φρόσω Κυριάκου: Μετά το νοσοκομείο στην Γλυφάδα για καφεδάκι (ΦΩΤΟ)

Lifenews

Από τη μια λες ότι πρόκειται για ένα κορίτσι 21 ετών που πρέπει παρά τα όσα πέρασε να συνεχίσει την ζωή της κι από την άλλη αναρωτιέσαι… πώς ηθικά και μόνο δεν έχει δώσει απαντήσεις στις καταθέσεις της επικαλούμενη μετατραυματικό σοκ;

Την Φρόσω Κυριάκου συνάντησε συνεργάτης μας χθες σε γνωστό καφέ στην Γλυφάδα. Ντυμένη στα μαύρα και «χωμένη» μέσα στο κινητό της το κορίτσι που γλίτωσε από θαύμα έδειχνε χαλαρή να απολαμβάνει τις στιγμές μαζί με την παρέα της μετά από εξετάσεις στις οποίες και υποβλήθηκε σε νοσοκομείο.

Μάλιστα κάποια στιγμή μετά το συγκεκριμένο καφέ η νεαρή μπαργούμαν πέρασε κι από άλλο μαγαζί-καφέ κι αυτό- που βρίσκεται παραδίπλα.
Την ίδια ώρα το κύμα πίεσης από την μεριά των φίλων του Παντελή μεγαλώνει. Όχι τόσο σε επίπεδο απειλών- άλλωστε αυτά τα ακραία στοιχεία και οι συμπεριφορές είναι αδικαιολόγητες και απαράδεκτες- αλλά στο πλαίσιο να πείσουν την Φρόσω να πει επιτέλους την αλήθεια, γράφει ο Νάσος Γουμενίδης στο προσωπικό του blog στο gossip-tv.gr.

READ MORE

LATEST NEWS