ΣΧΈΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΞ

Όταν οι άνδρες δίνουν συμβουλές για το σεξ

Annie Charalambous

Αν αποδειχθούν αποτελεσματικές και χρήσιμες, μάλλον αυτό θα φανεί...

Έχουμε συνηθίσει, μέσα από τις στήλες των περιοδικών να δίνουν συμβουλές για το σεξ, κυρίως, οι γυναίκες. Άλλωστε, το γυναικείο κοινό δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τέτοιου είδους θέματα. Τι γίνεται, όμως, όταν το ρόλο αυτό τον παίρνουν οι άνδρες και δίνουν εκείνοι συμβουλές για τις σχέσεις ή το σεξ; Ποια tips έχουν προτείνει κατά καιρούς για να βελτιώσεις τις επιδόσεις σου στο κρεβάτι; Και ποιο είναι το μυστικό των ανδρών, για να πετύχει μία σχέση; Η ιστοσελίδα του Menshealth.com συγκέντρωσε τις καλύτερες συμβουλές, που έχουν δοθεί από άνδρες και σας έχουμε κάποιες από αυτές. Αν αποδειχθούν αποτελεσματικές και χρήσιμες, μάλλον αυτό θα φανεί στο… χειροκρότημα.
  • Σχεδιάστε ένα πρώτο ραντεβού που θα της μείνει αξέχαστο. Αν επιλέξετε να βγείτε για καφέ, να είναι σε ένα μέρος που θα την εντυπωσιάσει και θα έχει να το θυμάται.
  • Αφήστε στην άκρη τις κλασικές στάσεις και προτιμήστε πιο… extreme καταστάσεις.
  • Μην ξεχνάτε τα προκαταρκτικά. Το παιχνίδι πριν το σεξ, είναι πολύ σημαντικό, αφού αυξάνει την ερωτική επιθυμία, ενώ είναι και ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψει ο ένας τον άλλον.
  • Γυμναστείτε μαζί. Δείτε το ως ένα προκαταρκτικό παιχνίδι. Επίσης, ο ιδρώτας περιέχει μία ουσία, παράγωγη της τεστοστερόνης που μπορεί να διεγείρει τη σύντροφό σας, όταν τη μυρίσουν.
  • Κόψτε το κάπνισμα. Σύμφωνα με ενδείξεις, το κάπνισμα μπορεί να επηρεάσει το μέγεθος και τη δύναμη της στύσης σας. Επίσης, οι καπνιστές μπορεί να έχουν μικρότερα πέη από τους μη καπνιστές.
  • Εάν γνωρίσετε κάποια και σας δώσει το τηλέφωνο, ξεχάστε τους κανόνες. Τηλεφωνήστε της μέσα σε 48 ώρες, γιατί μπορεί να φανείτε ηλίθιος στο μάτια της ή ότι δειλιάσατε.

READ MORE

LATEST NEWS