ΖΏΔΙΑ

Ανάδρομη Αφροδίτη: Αναθεώρηση σχέσεων αλλά και επανασυνδέσεις με παλιούς έρωτες

Lifenews

Η ανάδρομή της πορεία θα χωριστεί σε δύο μέρη: Την φάση που θα βρίσκεται στην Παρθένο, έως τις 31 Ιουλίου, ενώ το υπόλοιπο διάστημα θα κινείται ανάποδα στον Λέοντα. Αυτό θα καθορίσει και το τι ακριβώς αναθεωρούμε.

Όσο θα βρίσκεται στην Παρθένο, αναλογιζόμαστε λεπτομέρειες που αφορούν τους άλλους, πιθανόν να λειτουργούμε αρκετά κριτικά και να απορρίπτουμε ανθρώπους, ή να εκτιμούμε κάποιους για μικρά πράγματα που έκαναν. Η αναθεώρηση λοιπόν σε αυτή τη φάση βρίσκεται στα μικρά πράγματα και στο κατά πόσο ταιριάζουμε ή όχι με αυτούς στην καθημερινότητα.

Όσο είναι η Αφροδίτη στην Παρθένο κρίνουμε σε πιο παραδοσιακά και συντηρητικά πλαίσια τους άλλους, μπορεί να απορρίψουμε κάποιους που δεν είναι τακτικοί, εργατικοί, καθαροί και φιλότιμοι, αλλά να ξαναβάλουμε στη ζωή μας ανθρώπους που εκτιμήσαμε την εργατικότητα, την αγνότητα και το φιλότιμό τους.

Μια περίοδος με πολλές επανασυνδέσεις με ανθρώπους που γνωρίζαμε απ’ το χώρο εργασίας, συνεργάτες, συναδέλφους, κλπ.

Όταν ξαναμπεί στον Λέοντα η Αφροδίτη, η αναθεώρηση τώρα αφορά την σπουδαιότητα των ανθρώπων και το κατά πόσο έχουν δυνατή προσωπικότητα ή όχι. Μπορεί να βγάζουμε απ’ τη ζωή μας ανθρώπους χωρίς λάμψη, ζωή, ζεστασιά και προσωπικότητα, μπορεί όμως να βγάζουμε απ’ τη ζωή μας και ανθρώπους ματαιόδοξους κι επιφανειακούς, οι οποίοι ενδιαφέρονται μόνο για την εικόνα τους και για το πως θα επιδειχθούν.

Μπορεί όμως να εκτιμάμε καλύτερα και να ξαναβάζουμε ανθρώπους στη ζωή μας οι οποίοι έχουν δυνατή προσωπικότητα, δοτικότητα, ζεστασιά κι έχουν καταφέρει να είναι κάτι σημαντικό. Εκτιμάμε την πραγματική ταυτότητα κάποιων ανθρώπων και την δημιουργικότητά τους. Αναθεωρούμε και την δική μας δημιουργικότητα, λάμψη, ελκυστικότητα, προσωπικότητα, το πόσο εντυπωσιακοί και σπουδαίοι ή όχι είμαστε. Μη ξεχνάμε, ότι η επιλογή των σχέσεών μας γίνεται (ασυνείδητα) βάσει της αυτοεκτίμησής μας.

Οι σχέσεις μας με τα παιδιά επίσης αναθεωρούνται όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα.

Μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου λοιπόν δεν είναι καλή εποχή για νέες σχέσεις ή συνεργασίες, παρά μόνο για επανασυνδέσεις. Καιρός να αναθεωρήσουμε και να εκτιμήσουμε καλύτερα ανθρώπους και σχέσεις, κάτι που θα καθρεφτίζει και τη δική μας αυτοεκτίμηση.

READ MORE

LATEST NEWS