ΖΏΔΙΑ

Tα έχεις κάνει θάλασσα και θέλεις να επανορθώσεις; Δες πώς ανάλογα με το ζώδιό του

Lifenews

Κριός: Μην αποφεύγετε το πρόβλημα με έναν Κριό. Ζητήστε τους να σας συγχωρέσουν, παραδεχτείτε τα λάθη σας και υποσχεθείτε πως δεν τα ξανακάνετε ποτέ. Κρατήστε το λόγο σας, γιατί αν δεν το κάνετε ο Κριός δεν πρόκειται να το ανεχτεί. Μην περιμένετε τη «σωστή στιγμή» για να ζητήσετε συγνώμη, γιατί ο Κριός θα ξαναρχίσει τα ραντεβού χωρίς να το καταλάβετε. Μια δημόσια συγγνώμη μπορεί να είναι απαραίτητη αν πληγώσατε τον εγωισμό αυτού του ζωδίου.

Ταύρος: Ο Ταύρος είναι το πιο πεισματάρικο ζώδιο. Εάν καυγαδήσατε, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι ο σύντροφός σας έχει δίκιο από την αρχή. Μέχρι να το κάνετε, οι συνομιλίες σας θα παραμείνουν στάσιμες. Είναι επίσης καλό να σκαρφιστείτε έναν τρόπο που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίζετε τυχόν μελλοντικές συγκρούσεις με έναν εποικοδομητικό, υγιεινό τρόπο. Έτσι, θα μειώσετε τους φόβους του χαμηλής αυτοπεποίθησης συντρόφου σας.

Δίδυμοι: Στείλτε ένα αστείο μήνυμα στο οποίο ζητάτε συγγνώμη. Τίποτα δεν λυγίζει έναν Δίδυμο όπως το χιούμορ. Αν έχετε κάνει σοβαρό λάθος, γράψτε μια ειλικρινή επιστολή ζητώντας συγχώρεση από το σύντροφό σας και στείλτε το αμέσως. Αυτό το ζώδιο θαυμάζει την άμεση, αποφασιστική δράση, και δεν πρόκειται να περιμένει δίπλα από το τηλέφωνο. Αν θέλετε πραγματικά να εξομαλυνθούν τα πράγματα με έναν Δίδυμο πρέπει να επικοινωνείτε. Σε αντίθετη περίπτωση, οι Δίδυμοι θα πιστέψουν ότι κάτι τους κρύβετε.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος απαιτεί υπομονή, λεπτότητα και διακριτικότητα. Τα συναισθήματα του Καρκίνου πληγώνονται εύκολα. Μην κάνετε μεγάλα λάθη και μην τους πειράζετε για τα δικά τους. Λέγοντας σε αυτό το ζώδιο ότι δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς την αγάπη του συνήθως πιάνει. Εάν εξακολουθούν να γκρινιάζουν μετά την απολογία σας, μαγειρέψτε ένα γεύμα ειδικά για αυτούς και θα το ξεχάσουν αμέσως. Αφιερώστε τους περισσότερο χρόνο και να ακούτε προσεκτικά τις ανησυχίες τους.

Λέων: Η κολακεία θα σας δώσει έναν τον Λέοντα στο πιάτο. Απολογηθείτε για τις πράξεις σας, και πείτε τους πως δεν αξίζετε την αγάπη τους. Πλημμυρίστε αυτό το ζώδιο με γκουρμέ σοκολάτες και λουλούδια. Οι Λέοντες αγαπούν να τους λατρεύουν σαν θεούς. Κάντε μια μεγαλύτερη προσπάθεια για να φανείτε αντάξιοι της αγάπης τους με το να ντυθείτε έτσι όπως δεν σας έχουν ξαναδεί. Όταν Λέων δει ότι προσπαθείτε σκληρά για να κερδίσετε την αγάπη τους, θα σας αφήσουν να μπείτε ξανά στη ζωή τους.

Παρθένος: Προσέξτε την γλώσσας σας! Οι Παρθένοι δεν ανέχονται τις βρισιές και τις κατάρες. Αν γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε και να πείτε θα τους κάνετε να λιώσουν. Να είστε στην ώρα σας, και το σπίτι σας τακτοποιημένο. Αυτό το ζώδιο είναι πολύ πιθανό να δεχτεί τη συγνώμη σας, εάν έχετε διορθώσει το λάθος σας. Αν θέλετε να κάνετε μια προσφορά ειρήνης, επιλέξτε ένα καλό βιβλίο. Στους Παρθένους δεν αρέσουν οι συναισθηματικές εκδηλώσεις. Προτιμούν να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα με τη λογική.

Ζυγός: Εκφράστε περισσότερο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του Ζυγού. Ξεσκονήστε τις ικανότητές σας στη συζήτηση. Κάντε τους κομπλιμέντα αρκετά συχνά. Όποιος έχει γεννηθεί κάτω από αυτό το χρειάζεται συνεχή λεκτική και σωματική διαβεβαίωση. Στείλτε του μια επίσημη απολογία. Ο Ζυγός πρέπει να γνωρίζει το πόσο σοβαροί είστε σχετικά με την αλλαγή σας. Κάντε περισσότερες από μια προσπάθειες να κρατήσετε ζωντανό το ρομαντισμό στη σχέση σας.

Σκορπιός: Κάντε μια δραματική χειρονομία για να αποδείξετε την αφοσίωσή σας. Όσον αφορά τους Σκορπιούς, τα λόγια είναι φτώχεια. Μόνο οι πράξεις θα σας οδηγήσουν πίσω στην αγκαλιά τους. Είτε αυτό σημαίνει να σταματήσετε μια κακή συνήθεια, να δεχτείτε βοήθεια για ένα πρόβλημα, ή να λύσετε θέματα που υπονομεύουν τη σχέση σας, το σημαντικό είναι να ικανοποιήσετε τις ανησυχίες του Σκορπιού. Πάντοτε να παίρνετε στα σοβαρά τα παράπονα ενός Σκορπιού.

Τοξότης: Κάντε μία ζεστό και τρυφερή προσφορά ειρήνης. Οι Τοξότες αγαπούν τα κατοικίδια ζώα, και δεν θα μπορέσουν να αντισταθούν σε ένα χαριτωμένο κουτάβι ή γατάκι. Γίνετε ανοιχτόμυαλοι. Οι Τοξότες δεν υπακούουν σε κανόνες και δεν απολαμβάνουν τα δεσμά μιας σχέσης. Γίνετε φίλοι με τους φίλους τους. Αυτό το ζώδιο δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις κοινωνικές σχέσεις από ότι στις ρομαντικές. Όσο πιο γρήγορα γίνετε ένας από τη παρέα, τόσο πιο γρήγορα θα γίνετε ένα.

Αιγόκερως: Να είστε ειλικρινείς και αληθινοί. Οι Αιγόκεροι μπορούν να εντοπίσει ένα ψέμα από μίλια μακριά. Αν τα κάνετε μαντάρα, παραδεχτείτε το και να προσπαθήστε να το διορθώσετε. Οι κενές υποσχέσεις δεν θα σας βγάλουν πουθενά με αυτό το ζώδιο. Οι Αιγόκεροι δίνουν μεγάλη σημασία στην υλική ασφάλεια. Ανοίγοντας ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου θα δείξετε την προθυμία σας να δημιουργήσετε ένα σταθερό μέλλον μαζί. Ποτέ μην πειράζετε έναν Αιγόκερω, ειδικά όταν προσπαθείτε να τα βρείτε. Με αυτό το ζώδιο δεν παίζουν!

Υδροχόος: Προσκαλέστε τον Υδροχόο να συζητήσετε τα προβλήματά σας πίνοντας καφέ. Οι Υδροχόοι δεν μπορούν να αντισταθούν σε μια ελεύθερη ανταλλαγή ιδεών. Μην γίνετε συναισθηματικοί με αυτό το ζώδιο, αλλιώς θα μείνετε μόνοι σας. Μην κρατάτε μυστικά από αυτούς, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να λιμνάζει η σχέση σας. Εάν θέλετε αυτό το ζώδιο να μείνει δίπλα σας πρέπει να έχετε όλα τα χαρτιά σας ανοιχτά. Να είστε ανοιχτοί σε περιπέτειες, και να ακούτε που και που τις συμβουλές τους.

Ιχθύες: Κάντε αυτό το ζώδιο να σας λυπηθεί. Οι Ιχθείς δεν μπορούν να βλέπουν τους άλλουν να υποφέρουν. Να είστε λιγότερο κτητικοί και απαιτητικοί. Οι Ιχθείς δεν αντέχουν τις σχέσεις που μοιάζουν με φυλακή. Αποδεχτείτε το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι, και ότι θα πρέπει να τους αντιμετωπίζετει με το γάντι. Υποσχεθείτε στοργή και αγάπη. Μάθετε να εκφράζετε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση και όχι μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

READ MORE

LATEST NEWS