ΖΏΔΙΑ

Αναλυτικές προβλέψεις για το τριήμερο!

Lifenews

ΚΡΙΟΣ
Πολύπλευρες αιτίες αναστάτωσης και νευρικότητα σε όλους τους τομείς φέρνει αυτή το ΣΚ σε όλους, αλλά περισσότερο στους γεννημένους το 2ο 10ήμερο, που μόνο ευέλικτα και διπλωματικά θα μπορέσετε να ξεφύγετε από τις εντάσεις που θα δημιουργηθούν τόσο σε οικογενειακούς όσο και άλλους χώρους. Αντίθετα, ευνοούμενοι και τυχεροί σε όλους τους τομείς θα είστε οι γεννημένοι στις 14, 15, 18, 19/4ου.

ΤΑΥΡΟΣ
Μπαράζ αρνητικών όψεων χρωματίζει με μελανά χρώματα το τριήμερο αυτό. Να είσαστε εξαιρετικά προσεκτικοί στη διαχείριση εντάσεων και να μην κάνετε σπασμωδικές αντιδράσεις. Προσέξτε λόγια και μετακινήσεις και να μην μπλέκεστε σε έντονες αντιπαραθέσεις γιατί δεν σας συμφέρει. Ωστόσο, η Κυριακή επιφυλάσσει μια απρόσμενη θετική, είτε συναισθηματική είτε άλλης μορφής, εξέλιξη στους γεννημένους την πρώτη μέρα του ζωδίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αναστάτωση στα οικονομικά, είτε τα δικά σας είτε των συντρόφων, και σαν συνέπεια θα χρειαστεί να δείξετε μεγάλη προσοχή στη διαχείρισή τους και στον τρόπο με τον οποίο διεκδικείτε όσα θεωρείτε δικά σας και να μην αφήσετε τρίτους να σας υποδείξουν τι πρέπει να κάνετε και τι όχι. Η Κυριακή είναι κατάλληλη μέρα να απολαύσετε το χώρο του σπιτιού και την οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κόντρες και αντιπαραθέσεις θα έχετε με άτομα της οικογένειας, συντρόφους ή συνεργάτες και αυτό θα προκαλέσει μεγάλη νευρικότητα, ίσως και επιθετικότητα στο λόγο και τις κινήσεις σας. Αυτοσυγκράτηση λοιπόν θα πρέπει να δείξετε στην τάση που θα έχετε να έρθετε σε κόντρα με ανθρώπους που αγαπάτε μέσα στον οικογενειακό χώρο αν θέλετε να αποφύγετε την ψυχολογική κυρίως πίεση που θα γεννήσει μια τέτοια εξέλιξη. Οι γεννημένοι 6, 13/7ου ας είστε γενικά προσεκτικοί αυτό τον καιρό, ενώ οι 1/7ου εξακολουθούν να έχουν δημιουργική έμπνευση.

ΛΕΩΝ
Την επαγγελματική αναστάτωση που προμήνυαν οι όψεις της προηγουμένης εβδομάδας έρχονται οι δύστροπες όψεις των ημερών για να την κάνουν πραγματικότητα, διατηρώντας τα επίπεδα ανησυχίας σας υψηλά, τόσο που να μπορούν σε κάποιες περιπτώσεις να επηρεάζουν την υγεία σας. Θα κάνετε σοβαρές κουβέντες με τα δικά σας άτομα για το πώς να κινηθείτε στα θέματα που προκύπτουν στον εργασιακό σας χώρο. Για τους γεννημένους 13/8ου, το ξαφνικό και ευχάριστο παίζει πολύ στη ζωή τους, καθώς και οι 17, 18 που έχουν την τύχη με το μέρος τους σε ό,τι και αν κάνουν. Προσοχή σε όλους τους τομείς και σε θέματα υγείας εσείς της 21/8ου. Παρασκευή και Σάββατο οι καλύτερες μέρες για όλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να προσέξετε τα λόγια, τις μετακινήσεις και τις αντιδράσεις σας ώστε να αποφευχθούν έντονες συγκρουσιακές καταστάσεις και παρεξηγήσεις που φαίνεται πως θα προκύψουν είτε με άτομα της καρδιάς σας, είτε με αυτά του κοινωνικού σας περίγυρου. Για τους γεννημένους την πρώτη μέρα του ζωδίου, το τέλος της εβδομάδας έχει να δώσει μια ευχάριστη εξέλιξη σε κάποιο συναισθηματικό ή άλλης μορφής θέμα.

ΖΥΓΟΣ
Οι δύσκολες όψεις  θα προκαλέσουν εντάσεις στον οικογενειακό-συνεργασιακό χώρο και σε αυτό θα μπορούσε να συμβάλει και η ωμή παρέμβαση τρίτων, των οποίων τις γνώμες καλό θα ήταν να μη τις λαμβάνετε υπόψη σας, μιας και μόνο προβλήματα θα σας δημιουργήσουν. Ανήσυχοι και νευρικοί θα είσαστε και προς το τέλος της εβδομάδας όλοι, μα περισσότερο οι γεννημένοι 7 και 14/10ου, που θα πρέπει να κρατήστε χαμηλούς τόνους και να αντιμετωπίζετε με ρεαλισμό τις όποιες ανατρεπτικές αλλαγές που γίνονται γύρω σας. Τετάρτη, Πέμπτη τακτοποιήστε υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε, ενώ η Παρασκευή και το Σάββατο δείχνουν οι καλύτερες μέρες της εβδομάδας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προσεκτικοί οφείλετε να είσαστε στα λόγια, τις μετακινήσεις και τις αντιδράσεις σας απέναντι σε οποιασδήποτε μορφής ένταση προκληθεί στις συναλλαγές, τις συζητήσεις ή στο χώρο της δουλειάς. Εμπόδια σε συμβόλαια, συμφωνίες, συνεργασίες που ενώ περιμένετε να τρέξουν θα βγάζουν προβλήματα, βάζοντας φρένο στα φιλόδοξα σχέδιά σας, ενώ φαίνεται πως και η ψυχολογία σας δεν θα είναι στα καλύτερά της. Οι γεννημένοι 2/11ου εξακολουθούν να έχουν δημιουργική έμπνευση αυτό τον καιρό και μια φαντασία που μπορεί να τους δώσει λύσεις από το πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί εύκολα θα μπορούσατε να βρεθείτε αντιμέτωποι με έξοδα που θα σας βάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προσοχή επίσης θέλει και η σπασμωδικότητα που φαίνεται να παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα ο λόγος και οι αντιδράσεις σας όταν κάτι δεν πάει όπως το θέλετε, καθώς είναι ικανά να προκαλέσουν ακόμα και ρήξεις που θα έχουν διάρκεια με κάποιο φίλο ή και έναν άνθρωπο της καρδιά σας. Στους γεννημένους 12/12ου, το ξαφνικό και το ευχάριστο καραδοκεί στη ζωή τους ενώ οι 16, 17/12ου είναι οι πιο τυχεροί απ όλους σε όλους τους τομείς. Παρασκευή, Σάββατο οι πιο καλές μέρες της εβδομάδας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προβλήματα και αναστάτωση φαίνεται να προκαλούν οι τόσες αρνητικές όψεις  στις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας, ενώ αντίθετοι με τα δικά σας θέλω και τις επιλογές σας φαίνεται να είναι και άνθρωποι του οικογενειακού χώρου. Οι γεννημένοι 22/12ου οι πιο τυχεροί αυτών των ημερών αφού έχουν να περιμένουν ευχάριστη εξέλιξη σε κάποιο θέμα που τους ενδιαφέρει, συναισθηματικό ή άλλο. Οι 5/1ου βρίσκονται στο επίκεντρο μοιραίων και ανατρεπτικών αλλαγών στη ζωή τους, ενώ οι 11/1ου θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για απρόοπτα έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εντάσεις στο χώρο της δουλειάς, ευαισθησία στην υγεία και πεσμένη ψυχολογία, ίσως και για θέματα που δεν είναι δικά σας αλλά σας αγχώνουν. Οι μέρες θέλουν προσοχή σε αυτά που λέτε και κάνετε αν θέλετε να αποφύγετε σοβαρές και μη αναστρέψιμες ρήξεις με συντρόφους και συνεργάτες. Οι γεννημένοι 17/2ου αντιμετωπίζουν πιέσεις και διλήμματα ανάλογες ή ίδιες με αυτές του Δεκεμβρίου του 2014.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι δυσκολίες και οι εντάσεις που πιθανόν να σας γεννούν προβλήματα ατόμων του φιλικού, κοινωνικού ή οικογενειακού σας χώρου, θα σας κάνουν να νιώθετε την ανάγκη να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες τους και να αφιερώσετε πολύ από το χρόνο σας σε αυτή την κατεύθυνση. Οι γεννημένοι 28/2ου εξακολουθούν να έχουν δημιουργική έμπνευση και φαντασία σε οτιδήποτε κι αν κάνουν, ενώ οι γεννημένοι το 2ο και 3ο 10ήμερο θα έρθουν ουσιαστικά πιο κοντά σε αγαπημένα άτομα αλλά και οι μόνοι που έχουν να περιμένουν σταδιακά μέχρι το τέλος της εβδομάδας ευχάριστες συναισθηματικές εξελίξεις.

 

READ MORE

LATEST NEWS