ΖΏΔΙΑ

O Ερμής στον Καρκίνο: Αφήστε την καρδιά να κυβερνήσει τη λογική...

Lifenews

Με τον Ερμή στον Καρκίνο, η διάθεσή μας και οι συναισθηματικές μας εντυπώσεις διαμορφώνουν τις αντιλήψεις μας. Είμαστε προσανατολισμένοι προς την επικοινωνία που έχει απήχηση σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Έχει να κάνει με τη ζεστή, ανθρώπινη προσέγγιση μέσω της καρδιάς και εκδηλωνόμαστε μέσα από τη συνομιλία, την τέχνη, τη μουσική, τη λογοτεχνία. Γινόμαστε πιο κυκλοθυμικοί και αμυντικοί με τις απόψεις μας. Έχουμε μια ευαισθησία στην κριτική σχετικά με το πώς παρουσιάζονται οι ιδέες μας και μπορεί να αντιδράσουμε υπερβολικά σε περίπτωση αμφισβήτησης. Δεν ξεγελιόμαστε εύκολα από ψευδείς κολακείες, δεδομένου ότι είμαστε σε θέση να διαβάσουμε το βάθος του τι λέγεται. Αυτό προέρχεται από μια ισχυρή διαίσθηση και μπορεί να είναι ο σύμμαχός μας πριν εμπιστευτούμε.

Προτιμάμε να μην εκδηλώνουμε τις σκέψεις μας και σπάνια κάνουμε προσωπικές συζητήσεις. Δεν είμαστε τόσο γρήγοροι στην εξυπνάδα, αλλά υπερασπιζόμαστε τους κοινωνικά ευάλωτους. Είμαστε συντονισμένοι με το βαθύτερο νόημα της ζωής ή γράφουμε τα συναισθήματά μας. Ο Ερμής εδώ διαπλέκει τα συναισθήματα με τις σκέψεις, έτσι οι αναμνήσεις προκαλούν να εκδηλωθούν κάποια συναισθήματα. 

Αυτό μπορεί να είναι και ευλογία και κατάρα. Μερικές φορές αυτό μπορεί να μας αναγκάσει να μη βλέπουμε καθαρά κάποια πράγματα, ειδικά εάν ανεπίλυτα ζητήματα αρχίζουν να συσσωρεύονται στο μυαλό μας. Η συγχώρεση τόσο του εαυτού μας, όσο και των άλλων, μπορεί να βοηθήσει να ηρεμήσουμε από τις επικίνδυνες ατραπούς του παρελθόντος.

Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τις ιδέες μας, καθώς και πώς επικοινωνούμε με τους άλλους. Είναι όλες οι μορφές επικοινωνίας, όπως οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα γράμματα, η ομιλία. Συσχετίζεται με τις επιστήμες, την περιέργεια, τον τρόπο σκέψης, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους ανθρώπους στο σχολείο και τις διανοητικές αναζητήσεις. Είναι οι σκέψεις και οι αποφάσεις μας.

ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, της οικογένειας και του παρελθόντος, νοσταλγείτε τις στιγμές του παρελθόντος, μιλάτε για τις παλιές στιγμές, θετικές και αρνητικές, παλεύετε να ξεκαθαρίσετε γεγονότα που σας έχουν αφήσει πόνο. Συζητάτε με την οικογένειά σας και τα προσφιλή σας πρόσωπα αλλά η ανασφάλειά σας και η κυκλοθυμική διάθεσή σας, ίσως δημιουργήσουν προστριβές με τα μέλη της οικογένειάς σας, καθώς προσπαθείτε να επιλύσετε ένα παρατεταμένο πρόβλημα μεταξύ σας. Δεν μιλάτε τώρα για την προσωπική σας ζωή αλλά αντίθετα, θέλετε να εκφράσετε ό, τι κρύβεται στο βάθος της ψυχής σας. Επίσης, ίσως σκεφτείτε να κάνετε μερικές μικρές αλλαγές στο σπίτι σας ή δεχτείτε κάποιες επισκέψεις. 


ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, συζητάτε περισσότερο για ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας και το σπίτι σας, έχετε περιέργεια να μάθετε το κάθε τι και αναζητάτε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που γεμίζουν την ψυχή σας. Ίσως πάτε μια εκδρομή ή κάνετε ένα σύντομο ταξίδι, καθώς τώρα νιώθετε έντονη την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας και να επικοινωνήσετε. Μπορεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους και να κάνετε μια συνεργασία ή μια συμφωνία. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία με τα κοντινά σας πρόσωπα και την οικογένειά σας και συμμετέχετε μαζί σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Προσέξτε μην εμπλακείτε σε φήμες και το κακοπροαίρετο κουτσομπολιό. Αν θέλετε να κάνετε μια ομιλία ή ασχολείστε με τη διδασκαλία ή τη λογοτεχνία ή τις επιστήμες, ο Ερμής σας χαρίζει έμπνευση. 


ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, είστε πιο ορθολογιστές και πρακτικοί στη ζωή σας και σκέφτεστε πώς να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Σχεδιάζετε μεθοδικά τώρα τα επόμενα βήματά σας και έχετε διαισθητικές ιδέες για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Συζητάτε τώρα περισσότερο με τους άλλους για οικονομικά θέματα, οι οποίοι μπορεί να σας εμπνεύσουν να πετύχετε κάτι σπουδαίο. Ίσως ξοδέψετε τα χρήματά σας σε οτιδήποτε αφορά την οικογένεια και το σπίτι σας ή για τα αδέλφια σας ή για ταξίδια. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία και να σκεφτείτε νέους τρόπους για τη βελτίωση των οικονομικών σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας, είστε πιο συναισθηματικοί στον τρόπο επικοινωνίας σας και δεν διστάζετε να προβάλετε τις ιδέες σας. Αν προηγουμένως διστάζετε να πείτε ό, τι σκεφτόσασταν, τώρα μιλάτε ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Μπορεί να ξεκινήσετε συζητήσεις για ένα ζήτημα που αφορά την οικογένεια και το σπίτι σας και θα έχετε καλή επικοινωνία με τους γύρω σας. Οι ενέργειές σας και ο τρόπος της έκφρασής σας βασίζονται στα συναισθήματα και τις ευαισθησίες σας, και νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε ό, τι νιώθετε μέσα σας. Ίσως ασχοληθείτε τώρα περισσότερο με τη γνώση και τη μελέτη και οι διανοητικές σας ικανότητες, σας φέρνουν σε επαφή με άτομα που αποδέχονται τις σκέψεις σας, καθώς εκφράζετε την άποψή σας με έναν σαφή και άμεσο τρόπο. Είναι επίσης μια καλή χρονική περίοδος για να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση. 

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, το μυαλό σας εστιάζεται στις αναμνήσεις και τις εμπειρίες του παρελθόντος και επιδιώκετε τη μοναξιά και την ησυχία σας, προκειμένου να διαλογιστείτε και να προβληματιστείτε. Η διαίσθησή σας, σας κατευθύνει στο σωστό μονοπάτι ενώ οι ευαισθησίες σας προς τους άλλους και για ό, τι είναι κρυμμένο, θα είναι έκδηλες. Παίρνετε τώρα αποφάσεις βασιζόμενοι στα συναισθήματά σας και δεν επιθυμείτε να εκφράσετε τις εσωτερικές σκέψεις σας. Προσέξτε γιατί η σύγχυση που δημιουργείτε στους άλλους μέσω της επικοινωνίας σας και η επιφυλακτικότητά σας, θα μπορούσαν να παρερμηνευθούν και να διαστρεβλώσουν την αλήθεια. Από τη θετική πλευρά, μπορεί να έχετε μηνύματα από το σύμπαν διαμέσου της διαίσθησής σας ή μέσω ονείρων ή παράξενων συμπτώσεων. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στο φιλικό και ομαδικό ενδέκατο οίκο σας, αναζητάτε βαθιά και συναισθηματική επικοινωνία με τους φίλους σας και τις κοινωνικές ομάδες στις οποίες ανήκετε. Είστε άμεσοι και ειλικρινείς με τους γύρω σας, αναζητάτε μόνο την αλήθεια και βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά και αμερόληπτα. Η ικανότητά σας να σκέφτεστε με πρωτοτυπία και αντικειμενικότητα φέρνει κοντά σας πολλές νέες γνωριμίες. Γνωρίζετε άτομα που τονώνουν το μυαλό σας και αποκομίζετε πολλές γνώσεις και εμπειρίες από αυτούς. Τώρα νιώθετε περισσότερη ευαισθησία και συμπόνια για τους γύρω σας και έχετε κατανόηση προς τους άλλους. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να κάνετε νέους φίλους και να συνομιλήσετε με ανθρώπους που έχουν παρόμοιες ιδέες με τις δικές σας. Μόνο προσέξτε οι ιδέες σας να μην είναι εκκεντρικές ή δογματικές. 

ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σκέφτεστε να κάνετε νέα σχέδια για να κάνετε τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας πραγματικότητα και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για τη βελτίωση της σταδιοδρομίας σας. Μοιράζεστε τις σκέψεις σας με τους άλλους ενώ οι ανώτεροι σας και οι συνεργάτες σας αποδέχονται τις ιδέες σας. Έχετε μεγάλες φιλοδοξίες αλλά θα πρέπει να δώσετε την απαιτούμενη προσοχή στον τρόπο που διεκδικείτε την αναγνώριση μέσα στο χώρο της εργασίας σας και πως προωθείτε την καριέρα σας. Ίσως έχετε κάποιες ειδήσεις που περιμένατε καιρό ή πληροφορίες και ιδέες που σας βοηθούν να κερδίσετε περισσότερα στην εργασία σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, το μυαλό σας είναι στραμμένο στα ταξίδια, στη γνώση και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τώρα μπορεί να συζητάτε περισσότερο για τα μακρινά ταξίδια και τις διακοπές σας ή με ξένους και το εξωτερικό. Μπορεί να έχετε περισσότερες συζητήσεις με άτομα που ζουν μακριά σας ή να αποφασίσετε να μάθετε περισσότερα για την παγκόσμια ιστορία και τη φιλοσοφία. Έχετε μεγαλεπήβολα οράματα για το μέλλον σας και επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Σας αρέσει να μιλάτε ή να μελετάτε φιλοσοφικά, πνευματικά ή θρησκευτικά θέματα. Προσέξτε την έπαρση και την κενοδοξία στις συζητήσεις σας και μείνετε μακριά από δογματικές απόψεις. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών και του πάθους, συζητάτε τώρα περισσότερο για το σεξ και τα μεταφυσικά θέματα και έχετε την ικανότητα να αποσαφηνίσετε τα ψυχολογικά κίνητρα των άλλων. Ίσως κάνετε διαπραγματεύσεις για ένα ακίνητο, περιουσιακά θέματα και επενδύσεις ή καταφέρετε να αποπληρώσετε ένα παλιό χρέος σας. Βάζετε σε τάξη οικονομικά ζητήματα που έχετε από κοινού με άλλα πρόσωπα και κάνετε συζητήσεις σχετικά με διαθήκες και κληρονομιές. Σκέφτεστε και συζητάτε τώρα περισσότερο για το σεξ με τον αγαπημένο σας και ικανοποιείται η ανάγκη σας για βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις. Προσέξτε την αποκάλυψη κρυμμένων μυστικών και κρατήστε μυστική την προσωπική σας ζωή προκειμένου να αποφύγετε τις ίντριγκες και τις κακεντρεχείς τάσεις των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, συναντάτε μορφωμένα και διανοούμενα άτομα, τα οποία σας είναι χρήσιμα με τις ιδέες και τις εμπειρίες τους. Τώρα προτιμάτε να εργάζεστε ομαδικά και όχι ατομικά, καθώς οι άλλοι σας βοηθούν με τις απόψεις τους και τις συμβουλές τους, και επιπλέον, προσθέτουν στις δικές σας σκέψεις. Αν είστε μόνοι, η τάση σας για κοινωνικοποίηση και συντροφικότητα σας παροτρύνει να αναζητήσετε μια νέα αγάπη με κάποιον/α που έχετε διαφορετικές αλλά συμπληρωματικές απόψεις για τη ζωή. Αν είστε σε σχέση, προσέξτε την επικοινωνία με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, γιατί θα είστε δυσνόητοι και κρυφοί, με αποτέλεσμα να επιτείνετε ένα πρόβλημα που ήδη υπάρχει ή να δημιουργηθούν δυσκολίες στη διαπραγμάτευση μια συμφωνίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον έκτο οίκο σας, της εργασίας και της καθημερινότητας, σκέπτεστε νέους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες στη δουλειά σας και την καθημερινή σας ζωή. Οι σκέψεις σας επικεντρώνονται στην εργασία σας και τα καθημερινά πρακτικά ζητήματα και έχετε διαισθητικές ιδέες για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της οργάνωσης στην εργασία σας ή της επιχείρησής σας. Τώρα θα είστε περισσότερο εργασιομανείς, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και την ανάλυση, με αποτέλεσμα να πετύχετε κάτι μεγάλο. Έχετε περισσότερη επικοινωνία αλλά και μεγαλύτερη κατανόηση από τους συναδέλφους σας ή τον εργοδότη σας. Ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές αλλαγές στο καθημερινό πρόγραμμά σας ή στο χώρο της εργασίας σας. Προσέξτε την υπερβολική εργασία, καθώς θα σας οδηγήσει στην υπερκόπωση και την εξάντληση. 

ΙΧΘΥΕΣ
Με τον Ερμή να διελαύνει στον ερωτικό και παθιασμένο πέμπτο οίκο σας, δίνετε περισσότερη σημασία στο φλερτ και τη διασκέδαση και βρίσκεστε με άτομα που σας εμπνέουν και σας δίνουν σωστές συμβουλές με τις εμπειρίες τους. Η σχέση σας είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας και απολαμβάνετε αισθησιακές και ρομαντικές συζητήσεις με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, προσελκύετε πνευματώδη άτομα που σας προσφέρουν διανοητική διέγερση και ενθουσιασμό. Διασκεδάζετε πολύ και απολαμβάνετε περισσότερο το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι. Ίσως τώρα σκέφτεστε περισσότερο να κάνετε οικογένεια και παιδιά και εμπνέετε με τις ιδέες σας τους άλλους για την ολοκλήρωση ενός δημιουργικού έργου. Προσέξτε τον τρόπο της επικοινωνίας σας, καθώς τώρα μπορεί να εκφράζεστε κάπως δραματικά και αλαζονικά. 

Πηγή: e-zwdia.gr

READ MORE

LATEST NEWS