Συμπληρώνονται την Κυριακή (18/02) δύο χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του τραγουδιστή.
Φίλοι και θαυμαστές του Παντελίδη συνεχίζουν να διοργανώνουν εκδηλώσεις αφιερωμένες στη μνήμη του και η οικογένειά του απευθύνει έκκληση καταθέτουν το χρηματικό ποσό τον 100 ευρώ, για φιλανθρωπικό σκοπό.
«Για κάθε εκδήλωση που γίνεται εις μνήμη του Παντελή Παντελίδη, να κατατίθεται από τους υπευθύνους, το ποσό των 100 ευρώ υπέρ του Χατζηπατερείου Ιδρύματος. Η κατάθεση θα γίνεται απ’ ευθείας στον λογαριασμό του ιδρύματος» γράφει η ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

Πρόκειται για ένα κέντρο αποκατάστασης σπαστικών παιδιών, που βρίσκεται στην Μεταμόρφωση Αττικής και εξυπηρετεί κάθε χρόνο περίπου 100 παιδιά με εγκεφαλική παράλυση, ηλικίας μέχρι και 12 ετών, από όλη την Ελλάδα.
Ανάλογο αίτημα είχε διατυπωθεί από την οικογένεια και στο παρελθόν, οπότε και ζήτησε να στηριχθεί οικονομικά, με το ίδιο χρηματικό ποσό, η Πρότυπη Στέγη Ανηλίκων Αρρένων Νέας Ιωνίας.