Αρκετοί είναι αυτοί που «τάχθηκαν» εναντίων του Γιώργου Αγγελόπουλου και της συμμετοχής του στην αστυνομική σειρά «Το Τατουάζ».
Σειρά έχει ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά», και μίλησε μεταξύ άλλων, για την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.
Ο Λευτέρης Πανταζής δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Ένα θα του πω... Σε έξι μήνες δεν θα τον ξέρει κανείς και δεν θα ασχολείται κανείς μαζί του. Ό,τι είναι να κάνει ας το κάνει πριν λήξει η εξαμηνία. Επειδή είναι ωραίος άντρας, αρέσει στις γυναίκες και έχει fan club,με το ρόλο που θα του δώσουν, νιώθω ότι θα καθίσουν οι γυναίκες να τον δούνε...Αυτός θα κερδίσει γιατί θα έχει συνέχεια στη ζωή του, και αν κάνει επιτυχία, γιατί υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν βγάλει σχολές θεάτρου και κάνουν επιτυχίες. Μπορεί να περάσει και μπορεί, επειδή δεν έχει περάσει το εξάμηνο ακόμα, να είναι μέσα στο χρόνο που του έδωσα, να παίξει καλά τον ρόλο του και να μας εκπλήξει όλους....».