O Μπαράκ Ομπάμα έδωσε συνέντευξη στον πρίγκιπα Χάρι κι έκανε θραύση – «Πρέπει να μιλήσω με βρετανική προφορά;» (ΒΙΝΤΕΟ)
Lifenews
18.12.2017
Οι τουιτεράδες κάνουν λόγο για «bromance» και στο βίντεο που κυκλοφόρησε την Κυριακή (17/12) οι δύο άνδρες δίνουν όντως την εντύπωση ότι είναι... κολλητοί!
Ο πρίγκιπας Χάρι αναλαμβάνει ρόλο δημοσιογράφου και ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής απολαμβάνει τη διαδικασία, απαντά στις ερωτήσεις με χιούμορ και αποκαλύπτει πώς πέρασε την τελευταία μέρα στο οβάλ γραφείο.
"Πρέπει να μιλήσω με βρετανική προφορά;" ρωτά γελώντας ο Ομπάμα και ο πρίγκιπας του απαντά "όχι", υποδεικνύοντας όμως ότι αν καθυστερεί να απαντήσει θα έρχεται αντιμέτωπος με την... γκριμάτσα!
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε αρχές του φθινοπώρου για λογαριασμό του ραδιοφώνου του BBC και θα μεταδοθεί στις 27 Δεκεμβρίου, ενώ το preview βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πυροδότησε παράλληλα και μια συζήτηση για το κατά πόσον ο Ομπάμα θα παραστεί και στον γάμο του Χάρι τον ερχόμενο Μάιο!
Δείτε το βίντεο: