LIFESTYLE

Τα συγκλονιστικά ποστ της κόρης του Δημήτρη Κατσαρού των «Ζιγκ Ζαγκ» για τον χαμό της μητέρας της

Lifenews

Εδώ και περίπου 2,5 μήνες ο γνωστός μουσικός έχασε την πολυαγαπημένη του σύζυγο και μητέρα της κόρης του, η οποία ήταν πέντε χρόνια άρρωστη.

Η όμορφη Κίρκη Κατσαρού μέσα από τα social media συγκινεί με τα ποστ που ανεβάζει, δείχνοντας πόσο πολύ της λείπει η 52χρονη μητέρα της που «έφυγε» νωρίς από την ζωή.
«Πότε μου δεν πίστεψα στο θεό ... από σήμερα όμως ο θεός μου είσαι εσύ ... Οι τελευταίες 60 μέρες με έκαναν να σ αγαπήσω ακόμη περισσότερο ...μας έκαναν και τις δυο μας μια μπουνιά που ποτέ δεν θα λυγίσει .. καλό ταξίδι λέμε σε όσους φεύγουν ... Εσύ δεν έφυγες και δεν θα φύγεις πότε ... δεν θα αφήσω την υλική απουσία σου να με από δυναμώσει γιατί στο υποσχέθηκα ... είσαι τα πάντα μου και κάθε λεπτό που περνάει σ’ αγαπω περισσότερο από το προηγούμενο .. όλα μαζί τα περάσαμε ... Εσύ με έκανες δυνατή ... Εσύ μου έδωσες τα πάντα .... Εάν και δεν πρόλαβα να κάνω όλα όσα ήθελα για σένα υπόσχομαι πως θα κάνω την θλίψη μου να κουραστεί, να ξεχαστεί και να μετατραπεί σε μια δύναμη που ποτέ δεν πίστευα ότι θα έχω ... σ’ αγαπώ άγγελε μου με όλη μου την ψυχή και σου ζητάω να με συγχωρέσεις για όσες στιγμές σε πλήγωσα. . Δεν το ήθελα .. ήμουν μικρή και αδύναμη τότε .. σε λατρεύω .. σ’ αγαπώ ψυχή μου ... πάντα και παντού ... ένα αστέρι έπεσε προς τα πάνω... το φωτεινότερο .......................................Η Κίρκη σου ...» λέει χαρακτηριστικά σε ένα από αυτά. 

Η Κίρκη Κατσαρού όλο αυτό διάστημα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του πατέρα της, συνεχίζει την ζωή της, ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη τη μουσική, και σπουδάζει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


 

 

Ο Δημήτρης Κατσαρός





Δείτε παρακάτω τα συγκινητικά ποστ της Κίρκης Κατσαρού για τη μητέρα της

READ MORE

LATEST NEWS