LIFESTYLE

Αποχώρησε από το Survivor η Ασημίνα: Tα δάκρυα για το έπαθλο επικοινωνίας - Δείτε βίντεο

Lifenews

Aποκάλυψε ποιους θέλει στον τελικό

Με την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και τους Μπλε να γνωρίζουν την μεγαλύτερη ήττα τους από την έναρξη του Survivor 2024 έκλεισε η 18η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης.

Η παίκτρια των Κόκκινων που βρέθηκε στον τάκο μαζί με την συμπαίκτριά της Δώρα Νικολή και τους «μπλε» Σταυρούλα Χρυσαειδή και Σταμάτη Ταλαδιανό δεν τα κατάφερε στην μονομαχία παραμονής και έτσι επιστρέφει στην Ελλάδα πλουσιότερη κατά 126.000 ευρώ, αφού η αμοιβή της με βάση το συμβόλαιό της με την Acun Medya ήταν 7.000 ευρώ εβδομαδιαίως.

Η αποχώρηση κρίθηκε ανάμεσα στον Σταμάτη Ταλαδιανό και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Τελικά ο Σταμάτης κατάφερε να επικρατήσει με 4-0 και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι.

«Ήρθε η στιγμή μου, μου αρέσει το νούμερο 10, είναι το 10 το καλό. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες έβρισκα ξανά τον εαυτό μου στο παιχνίδι, επέστρεφα αγωνιστικά. Γυρνάμε στο σπίτι μας και στην κανονική μας ζωή», τόνισε η παίκτρια των Κόκκινων.

«Από σήμερα δεν αφήνω καμία στιγμή να πάει χαμένη. Έχασα το Πάσχα με τους ανθρώπους μου, με τη γιαγιά μου και δεν θέλω να χάσω άλλες στιγμές», εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Θα ήθελα στην τελική δυάδα Γκιουλέκα-Δαλάκα και την κούπα να την πάρει η Δαλάκα. Θα είμαι εκεί για να φωνάζω για εκείνην. Θα είναι στίβος μάχης απ’ όσο ξέρω, οπότε δεν τη φοβάμαι. Έχουμε έρθει πολύ κοντά με την Κατερίνα φέτος», δήλωσε κατά την αποχώρησή της από το Survivor η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS