LIFESTYLE

Survivor 2024: Τρεις γυναίκες και ένας άντρας στην αρένα των μονομάχων - Δείτε βίντεο

Lifenews

Η μάχη για την 4η ασυλία

Τρεις γυναίκες και ένας άντρας θα μονομαχήσουν το βράδυ της Πέμπτης για την παραμονή τους στο Survivor 2024 λίγο πριν το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ μετατραπεί από ομαδικό σε ατομικό. Η Δώρα Νικολή ήταν αυτή που συμπλήρωσε την τετράδα του τάκου στην οποία βρίσκονται επίσης η «κόκκινη» Ασημίνα Χατζηανδρέου και οι «μπλε» Σταυρούλα Χρυσαειδή και Σταμάτης Ταλαδιανός.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (7/5) ο Σταμάτης Ταλαδιανός δήλωσε πανέτοιμος για την μονομαχία παραμονής σημειώνοντας πως δεν θα ήθελε αντίπαλο την συμπαίκτρια του Σταυρούλα Χρυσαειδή, αλλά έναν από τους Κόκκινους.

Δίκαιη χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του Σταμάτη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, επίσης υποψήφια για αυτή την εβδομάδα, με την παίκτρια των Κόκκινων να αναφέρεται και στην κόντρα του Φάνη Μπολέτση με τον Γιώργο Γκιουλέκα.

Μπλε και Κόκκινοι πριν το στίβο μάχης τέθηκαν αντιμέτωποι για ακόμα μια φορά στα παιχνίδια της Καραϊβικής με έπαθλο ένα κέικ με μαρσμέλοους.

Νικητές και αυτή τη φορά αναδείχθηκαν οι Μπλε με 5-3 με τον Φάνη Μπολέτση να φέρνει τον τελευταίο πόντο και να κερνάει κέικ την ομάδα του.

Επιστρέφοντας χορτασμένοι στην καλύβα τους η Σταυρούλα, ο Φάνης, ο Σταμάτης και ο Ντάνιελ άρχισαν να συζητούν για τη στρατηγική των κόκκινων, την αριθμητική υπεροχή τους που θα κάνει τη μεγάλη αλλαγή στις ατομικές ασυλίες και συμφώνησαν πως πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους έτσι ώστε να αποδυναμώνουν τους αντιπάλους τους.

Στο ceremony πριν τον αγώνα για την 4η ασυλία ο Φάνης έδειξε πως η θέλη να δώσει τέλος στην κόντρα του με τον Γκουλέκα. Οι δύο παίκτες ήρθαν σε αντιπαράθεση στο Συμβούλιο του Νησιού τη Τρίτη το βράδυ, με αφορμή τον τραυματισμό του παίκτη των Κόκκινων και το ματσάρισμα που επέλεξε να του κάνει ο αντίπαλός του.

«Νομίζω ότι και από τις δύο πλευρές ό,τι είχαμε να πούμε το είπαμε. Δεν κάναμε κάποια άλλη κουβέντα μετά», δήλωσε ο Φάνης Μπολέτσης το βράδυ της Τετάρτης.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση, να λύσω κάποιο θέμα με τον Φάνη. Στο παρελθόν μου είπε ότι θέλει να κάνουμε μία κουβέντα. Δεν με πλησίασε ποτέ. Είχε ζητήσει και τη συμβουλή των συμπαικτριών του για το πώς θα φανεί στην κάμερα το ενδεχόμενο να έρθει να μου ζητήσει συγνώμη. Αν θα φανεί ωραίος», απάντησε ο Γιώργος Γιουλέκας.

«Ούτε εγώ θέλω να δώσω συνέχεια. Νομίζω ότι τα είπαμε όλα. Από ‘δω και πέρα ακολουθεί το πιο σημαντικό αγώνισμα της εβδομάδας και θα παίξουμε αντίπαλοι», κατέληξε ο παίκτης των Κόκκινων, με τον Γιώργο Λιανό να δίνει το σφύριγμα για την έναρξη του αγώνα ασυλίας.

Οι δύο παίκτες του Survivor έπαιξαν αντίπαλοι, λύνοντας με αυτόν τον τρόπο τις μεταξύ τους διαφορές, με τον Φάνη Μπολέτση να κερδίζει τον αγώνα.

Οι Μπλε είχαν περισσότερη ενέργεια στο στίβο μάχης και αυτό μεταφράστηκε σε συντριβή. Τελικό σκορ 10-4 με τον Φάνη να δείχνει ασταμάτητος και τον Ντάνιελ να χαρίζει τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του στέλνοντας τους Κόκκινους στην κάλπη.

Η Κατερίνα Δαλάκα ανέλαβε την ευθύνη της ήττα των Κόκκινων και η Ασημίνα Χατζηανδρέου προσπάθησε να την υπερασπιστεί.

Στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους μπλε να σχολιάσουν τη στάση της Κατερίνας Δαλάκα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας ζήτησε να ψηφιστεί γιατί θεωρεί πως επηρέασε την επίδοση της ομάδας της. Κάτι που τόνισε και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους στο ceremony. Πάντως τόσο ο Φάνης, όσο και η Ασημίνα τη δικαιολόγησαν γιατί είχε μια κακή μέρα και ήθελε να μείνει για λίγο μόνη της.

Μετά από 4 μήνες στο Survivor 2024 οι μπλε θεωρούν πως όλοι δικαιούνται να έχουν και κακές στιγμές. Ενώ η Ασημίνα είπε επίσης πως η ομάδα στηρίζεται στην Κατερίνα και τον Γκιουλέκα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι παίκτες ακολουθούν σε επιδόσεις στον στίβο.

Τελικά στην κάλπη οι Κόκκινοι ψήφισαν τη Δώρα Νικολή, με τους Μπλε να κάνουν λόγο για ψήφους παρέας.

«Με στενοχωρεί το αποτέλεσμα. Δεν το περίμενα, δεν είχαμε συζητήσει τίποτα με τα παιδιά για το τί θα ψηφίσουμε. Δεν θεωρώ την ψήφισή μου δίκαιη...» ήταν η πρώτη αντίδραση της Δώρας Νικολή. Με τους συμπαίκτες της να λένε πως ψήφισαν αγωνιστικά.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και η Δώρα Νικολή θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor 2024 το βράδυ της Πέμπτης 9/5.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS