LIFESTYLE

Maestro 2: To reel που υποδεικνύει το «λάθος» στο έγκλημα - «Δεν θα το βρουν ποτέ»

Lifenews

Η προβολή του δεύτερου πολυαναμενόμενου κύκλου του Maestro 2 κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix στις 16 Μαΐου

Και ενώ απομένουν μόλις λίγες μέρες μέχρι να δούμε το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει βαλθεί να εξιτάρει τη φαντασία μας μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου που είδαμε στις τελευταίες σκηνές του πρώτου κύκλου.

Ο Χαράλαμπος (Γιάννης Τσορτέκης), όπως θυμούνται όσοι παρακολουθούν φανατικά τη σειρά, έφυγε από την καραμπίνα που χρησιμοποίησε ο Αντώνης (Ορέστης Χαλκιάς) όταν εκείνος τον έπιασε μαζί με τον Σπύρο (Γιώργος Μπένος) κάπου απόμερα μέσα στο δάσος. Μπορεί να είδαμε ότι οι δύο νέοι μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του δημάρχου (Φάνης Μουρατίδης) και του δασκάλου (Χριστόφορου Παπακαλιάτη) να έριξαν το πτώμα του στη θάλασσα όμως ένα reel που δημοσίευσε ο δημιουργός της σειράς και σκηνοθέτης, μπορεί και να υποδεικνύει το «λάθος» στην κάλυψη του εγκλήματος που θα προδώσει όλους τους εμπλεκόμενους.

Στο συγκεκριμένο reel βλέπουμε τον Σπύρο (Γιώργο Μπένο) να ανοίγει έναν μεγάλο λάκκο για να εξαφανίσει την καραμπίνα, όμως δεν αποκλείεται αυτό να είναι και το στοιχείο που θα προδώσει όλα όσα έχουν συμβεί στον αγνοούμενο Χαράλαμπο.

Μην ξεχνάμε ότι ο Κωστής Μπερικόπουλος που πέρυσι είχαμε δει στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», θα αναλάβει ως διευθυντής της Αστυνομίας Παξών την εξιχνίαση της υπόθεσης και από τα πρώτα στοιχεία που θα αναζητήσει είναι το πτώμα και φυσικά το όπλο του εγκλήματος.

Δείτε παρακάτω το reel:

Πάντως, στο συγκεκριμένο reel που έχει κυκλοφορήσει για τον β' κύκλο της σειράς, η Μαρία Καβογιάννη ακούγεται να λέει «Έχουν περάσει τόσες μέρες... Κάτι θα είχε βρεθεί», οδηγώντας στο κόκκινο την αγωνία αλλά και την περιέργεια των τηλεθεατών που θα θέλουν να δουν στα νέα επεισόδια τι πραγματικά συνέβη.

 ΠΗΓΗ: Gossip-tv.gr

READ MORE

LATEST NEWS