LIFESTYLE

«Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί» - Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Lifenews

Καλεσμένη στην εκπομπή Studio 4 ήταν η Ιωάννα Παλιοσπύρου η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για την τρομακτική επίθεση που δέχτηκε τον Μάιο του 2020 με βιτριόλι.

Έκτοτε η Ιωάννα πάλεψε πολύ, υπεβλήθη σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και σήμερα μπορεί να ατενίσει το μέλλον και πάλι με αισιοδοξία.

Σχετικά με τα σημεία του σώματός της που αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα, είπε: "Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και έχω αναζητήσει λύση εδώ για να βάλω πρόσθετο μέλος, αλλά είναι δύσκολο στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει λύση και γι' αυτό την ψάχνω στο εξωτερικό. Εδώ δεν έχουν την εμπειρία”.

Αναφέρθηκε επίσης στην ψυχοθεραπεία στην οποία κάνει και στα συναισθήματα που έχει για την επίθεση που δέχτηκε: "ο έχω φιλοσοφήσει και το έχω συζητήσει με ψυχολόγους και ψυχιάτρους. Πιστεύω όταν έχεις φτάσει πραγματικά στο σημείο μηδέν και ίσως και υπό του μηδενός, δεν έχεις την πολυτέλεια να αφήσεις αυτά τα συναισθήματα να σε κυριεύσουν, γιατί ξέρεις ότι αυτά θα σε κρατήσουν πίσω. Όταν υπάρχει ειδικά απειλή στο θέμα της υγείας, δεν έχεις την πολυτέλεια να αναλωθείς σε συναισθήματα θυμού, μίσους εκδίκησης”.

Πηγή: missbloom.gr

READ MORE

LATEST NEWS