LIFESTYLE

Έλενα Τσαγκρινού και Dj Stephan: Αποκάλυψαν το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Lifenews

«Θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί»

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan περιμένουν να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί σε λίγο καιρό.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στο τέλος του Φεβρουαρίου, ενώ πριν από λίγες ημέρες αποκάλυψε ότι περιμένουν αγοράκι.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την εγκυμοσύνη της και την πρόταση γάμου στην κάμερα του «Ι Love Σου Κου», ενώ συγχρόνως σχολίασε και τη Μαρίνα Σάττι.

Αρχικά, για το μωρό ανέφερε: «Είναι αγοράκι, ειλικρινά δεν το περίμενα ότι θα έχω αγόρι. Αρχικά, δεν είχα πρόβλημα ό,τι και να ερχόταν, αλλά αγορομάνα δεν με περίμενα. Ο Κώστας αρχικά (Dj Stephan) σκεφτόταν κοριτσάκι. Θα τον ονομάσουμε Ηρακλή».

Για την εμπειρία της από την αποβολή, δήλωσε: «Μέχρι να καταφέρουμε να έρθει το μωράκι στην κοιλίτσα μου, δεν πιστεύαμε πως μπορούμε να κάνουμε παιδί. Μετά από μια αποβολή μπορείς να απογοητευτείς τόσο πολύ που νομίζεις ότι δεν μπορείς να κάνεις παιδί. Όμως δεν είναι αλήθεια αυτό. Η αλήθεια είναι ότι και η οικογένεια δεν το αποδέχεται, περιμένει να περάσουν κάποιοι μήνες για να το αποδεχτούν. Όταν τελικά το αποδέχτηκαν πρέπει να ήταν ο πέμπτος μήνας».

Για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις αλλαγές στο σώμα της, η Έλενα Τσαγκρινού σχολίασε: «Εγώ παίρνω πολλή δύναμη από τις μαμάδες Ιnstagrammers και Youtubers. Είμαι της γενιάς του κινητού, οπότε βλέπω πώς το βιώνουν εκείνες».

Επίσης, η τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε: «Έγινε πρόταση γάμου και θέλουμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί. Περιμένουμε να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Δεν έχω ψάξει νυφικό, τώρα η έγνοια μου είναι στο μωρό, τίποτα άλλο».

Σχετκά με τη Μαρίνα Σάττι, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, η τραγουδίστρια σημείωσε: «Θεωρώ ότι θα τα καταφέρει. Εγώ την έχω ζήσει την εμπειρία της Eurovision, την ξέρω πολύ καλά, είναι πολύ αγχωτική. Πρέπει να είναι πανέτοιμη ψυχολογικά. Πιστεύω θα τα καταφέρει».

Τέλος, για τη δική της συμμετοχή στον διαγωνισμό με την Κύπρο το 2021, η Έλενα Τσαγκρινού είπε: «Το πρόβλημα της συμμετοχής της δικής μας θεωρώ ότι ήταν ο τίτλος [σ.σ. "El Diablo"]. Σίγουρα [θα ξαναπήγαινα], με ελληνική συμμετοχή. Και η Κύπρος είναι η χώρα μας, απλά θεωρώ ότι θα ήθελα να κάνω κάτι με ελληνική μουσική και το ρεπερτόριο μας και το μπουζούκι που μου αρέσει πάρα πολύ».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

READ MORE

LATEST NEWS