LIFESTYLE

H Σοφία Μπους έκανε coming out: «Είμαι queer, μπορώ επιτέλους να ανασάνω»

Lifenews

Για την ερωτική της ζωή και τη σχέση της με την ποδοσφαιρίστρια Άσλιν Χάρις μίλησε η ηθοποιός Σοφία Μπους σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour στην οποία, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι είναι queer γράφοντας «νιώθω ότι μπορώ επιτέλους να ανασάνω».

Στο ίδιο άρθρο η 41χρονη ηθοποιός παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με την Χάρις με την οποία αρχικά εγιναν φίλες το 2019 και τελικά προχώρησαν σε σχέση μετά το διαζύγιό της, τον Οκτώβριο του 2023 με τον Γκραντ Χιού.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Glamour (@glamourmag)

«Δεν περίμενα να βρω τον έρωτα σε αυτή τη στήριξη. Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το εκφράσω: Δεν το αντιλήφθηκα μέχρι που το αντιλήφθηκα» έγραψε η Μπους.

Στην ίδια συνέντευξη η ηθοποιος του One Tree Hill αναφέρει ότι είχε πει και σε προηγούμενες σχέσεις της ότι ελκύεται από γυναίκες.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ashlyn Harris (@ashlynharris24)

Η ίδια χαρακτήρισε επίσης «νέο όριο» τη σχέση της με την Χιουζ: «Είναι πολύ εύκολο να μην αντιλαμβάνεσαι αυτό που βλέπεις μπροστά σου για αρκετό διάστημα και είναι πλέον μια επιλογή που δεν την αναζητούσες ως επιλογή».

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ashlyn Harris (@ashlynharris24)

«Αυτό που είδα ήταν μια φίλη με μια μεγάλη και ευτυχισμένη ζωή. Και τώρ ξέρω ότι και αυτή σκεφτόταν το ίδιο πράγμα για μένα» κατέληξε η Μπους για τη σχέση της.

Yπενθυμίζεται ότι η Άσλιν Χάρις έχει δύο παιδιά που είχε αποκτήσει με τη σύζυγό της Άλι Κρίγκερ με την οποία χώρισαν το 2023.

Πηγή: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS