LIFESTYLE

Xαράλαμπος Προύντζος: Τα συγκινητικά λόγια για τα γενέθλια του πατέρα του

Lifenews

«Έδωσες όλες τις μάχες της γενιάς σου, για την πατρίδα και τη δημοκρατία»

Πρωί πρωί ο υποψήφιος Δήμαχρος Λευκωσίας Χαράλαμπος Προύντζος ενημέρωσε τους διαιδκτυακούς του φίλους πως η σημερινή ημέρα είναι γιορτινή για την οικογένεια του. Ο πατέρας του Γιώργος Προύντζος έχει τα γενέθλια του και αφού δημοσίευσε μία φωτογραφία μαζί του έγραψε όμορφα λόγια για εκείνον αποθεώνοντας τον. 

"Πατέρα, χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου. Σε ευχαριστούμε για όσα μας έχεις προσφέρει και είναι πάρα πολλά. Θέλω να ξέρεις οτι είμαστε περήφανοι για σένα γιατί μέσα από την ήρεμη και δημοκρατική σου προσέγγιση και το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο, μας βοήθησες να χτίσουμε το αξιακό μας σύστημα.

Τοποθετήσαμε στην κορωνίδα του την ελευθερία της γνώμης και της σκέψης και την έγνοια για το κοινό καλό. Πάντα βάζεις την οικογένεια στο επίκεντρο υποβαθμίζοντας σχεδόν με ειρωνία τη σημασία των χρημάτων και της ύλης.

Ίσως από εκεί να πηγάζει τελικά αυτή η απίστευτη σου ηρεμία. Γιατί μέσα σου ήσουν πάντα καθαρός. Ισορροπημένος. Έδωσες όλες τις μάχες της γενιάς σου, για την πατρίδα και τη δημοκρατία. Δεν διεκδίκησες κανένα όφελος,. Περήφανος και ευθυτενής. Να είσαι πάντα καλά παπά". 

READ MORE

LATEST NEWS