PEOPLE

Η αποκάλυψη έγινε: Αυτός είναι τελικά ο λόγος που η Μέγκαν ζηλεύει την Κέιτ - Πώς εμπλέκεται ο Χάρι;

Lifenews

Την αποκάλυψη έκανε η συγγραφέας Ingrid Seward

Δεν είναι τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς κυκλοφορούν και σχετίζονται με τις πραγματικές αιτίες που ποτέ Κέιτ και Μέγκαν δεν είχαν καλές επαφές.

Την εξήγηση έδωσε η συγγραφέας Ingrid Seward, η οποία με βάση τα λεγόμενά της, ουσιαστικά θεωρεί πως η Μέγκαν ζηλεύει την Κέιτ λόγω της σχέσης που είχε ο Χάρι μαζί της, θεωρώντας της ως την «αδερφή που δεν είχε ποτέ»

«Η Meghan εξαρχής ζήλευε την Kate εξαιτίας της σχέσης που είχε με τον Harry. Ο Harry από την πλευρά του τη λάτρευε και τη χαρακτήριζε ως την "αδερφή που δεν είχε ποτέ". "Πολύ πιθανό η Meghan να ένιωθε ανταγωνιστικά απέναντι στην Kate. Εξάλλου φαίνεται ανταγωνιστική με μία συνεχή ανάγκη να βρίσκεται στο επίκεντρο. Σε αυτό βέβαια βοήθησαν και τα μίντια τα οποία έκαναν τα αισθήματα του ανταγωνισμού ακόμα μεγαλύτερα.

Η Kate είναι εξαιρετικά δημοφιλής, γεγονός που ίσως δημιούργησε άγχος στη Meghan για το πώς πρέπει να είναι και να φέρεται. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο άλλωστε, ανάμεσα σε μέλη της ίδιας οικογένειας να δημιουργείται ανταγωνισμός. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι οι δύο κυρίες είναι άνθρωποι, με ανασφάλειες και αισθήματα», αποκάλυψε.

ΠΗΓΗ: Gossiptv.gr

READ MORE

LATEST NEWS