HOLLYWOOD NEWS

Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι έκανε σεξ για πρώτη φορά στα 35 της

Lifenews

Είναι αποφασισμένη να μοιραστεί πολλές προσωπικές της πληροφορίες

Μοιράστηκε πρόσφατα μια προσωπική αποκάλυψη για την πρώτη φορά που έκανε σεξ. 

Η Ρέμπελ Γούίλσον διανύει τη χρονιά των προσωπικών της αποκαλύψεων, αφού με αφορμή τα απομνημονεύματά της, είναι αποφασισμένη να μοιραστεί πολλές προσωπικές της πληροφορίες.

Η 44χρονη ηθοποιός, μοιράστηκε πρόσφατα μια προσωπική αποκάλυψη για την πρώτη φορά που έκανε σεξ. Όπως εξομολογήθηκε, αυτό συνέβη σε ηλικία 35 ετών. Στα επερχόμενα απομνημονεύματά της «Rebel Rising» η ίδια συμπεριέλαβε αυτή την αναφορά, στην προσπάθειά της να περάσει «ένα θετικό μήνυμα» όπως το χαρακτήρισε.

Μέσα από το βιβλίο της, η Γουίλσον απευθύνεται σε όσους νιώθουν την καταπίεση ότι πρέπει να βιαστούν για να κάνουν σεξ, λόγω των στερεοτύπων σχετικά με το ηλικιακό όριο, που άτυπα πλαισιώνει την πρώτη φορά που κάνει σεξ, ένας μέσος άνθρωπος.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο People, η Ρέμπελ Γουίλσον δήλωσε: «Οι άνθρωποι μπορούν να περιμένουν μέχρι να είναι έτοιμοι ή να περιμένουν μέχρι να είναι λίγο πιο ώριμοι. Και νομίζω ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα θετικό μήνυμα. Προφανώς δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στα τριάντα σας, όπως εγώ, αλλά δεν πρέπει να νιώθετε πίεση ως νέοι». 

Στη συνέχεια, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, όταν ούσα 23 ετών είχε πει ψέματα ότι έκανε σεξ, για να αποφεύγει τις ερωτήσεις. «Υπήρξε μια στιγμή, νομίζω ότι είπα στην καλύτερή μου φίλη "ω ναι, το έκανα". Απλά για να αποφύγω τις ερωτήσεις» και πρόσθεσε μετέπειτα, ότι: «Συνήθως απλά έφευγα από το δωμάτιο όταν γινόταν η συζήτηση».

Η αποκάλυψη της Γουίλσον για την πρώτη φορά που έκανε σεξ, έχει γίνει ήδη viral στα social media. Στον ίδιο βαθμό είχε απασχολήσει το Διαδίκτυο και η αποκάλυψη της ηθοποιού, Ιβόν Όρτζι, η οποία προχώρησε σε μια παρόμοια εξομολόγηση, πριν από μήνες. 

D
 


Η ηθοποιός επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της, ότι είναι ακόμα παρθένα. Μιλώντας για τον γάμο στο podcast «Dear Chelsea», η 39χρονη, αποκάλυψε στους ακροατές ότι θα παραμείνει παρθένα μέχρι την πρώτη νύχτα του γάμου της. Η Όρτζι ήταν 33 ετών όταν μίλησε στο People για την απόφασή της να απέχει από ο σεξ μέχρι να πει το «I do» (Δέχομαι) στον μέλλοντα σύζυγό της.

READ MORE

LATEST NEWS