ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

Συνωστισμός στον Alpha

Μαρίνος Νομικός

Οι ενημερωτικές εκπομπές είναι οι πρώτες που επιστρέφουν παραδοσιακά μετά τις διακοπές και την πρώτη μάχη δείχνει να την κερδίζει το ΡΙΚ με αιχμή του δόρατος τους 65+. Η “Πρώτη ενημέρωση” έκανε 20,7% στην πρεμιέρα τη Δευτέρα στο γενικό σύνολο έναντι 8,7% του “Πρωτοσέλιδου” του Sigma και το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε σχεδόν και την Τρίτη. Στη μεσημβρινή ζώνη την πρωτοκαθεδρία εξακολουθεί να διατηρεί το “Μέρα μεσημέρι” του ΑΝΤ1 (καμία έκπληξη εδώ) με 20άρια με την “Ενημέρωση τώρα” του Omega (χωρίς τον Ονούφριο πλέον) και το “Μεσημέρι και κάτι” του Sigma να ακολουθούν με μονοψήφια. Γεγονός είναι πάντως πως μπορεί οι εκπομπές να επέστρεψαν από τις διακοπές όχι όμως και το τηλεοπτικό κοινό που πέρα από τους 65+ (που παραμένουν οι πιο πιστοί οπαδοί της συμβατικής τηλεόρασης) δεν δείχνει να έχει επιστρέψει ακόμα στη ρουτίνα του.

Προβληματισμός στον  Κύπρου για το που θα βάλουν τόσα πολλά προγράμματα που έχουν μαζέψει από δύο κανάλια (Alpha Ελλάδας και Mega) συν τις δικές του παραγωγές. Σύμφωνα με το σημερινό Capuccino το κανάλι των Λατσιών προβληματίζεται για το αν θα παίξει τώρα το “Προξενιό της Ιουλίας” και να αφήσει το “Ναυάγιο” για το καλοκαίρι και για το αν θα εντάξουν σειρές μυθοπλασίας στην prime time του Σαββα΄του απέναντι από το Casa de Mikel (σκέφτονται να βάλουν εκεί τη μαύρη κωμωδία «Φόνοι στο καμπαναριό» και τη δραματική σειρά «Γιατρός» που αποτελεί και έναν από τους πιο δυνατούς φετινούς τίτλους). Η καθημερινή prime time πάντως ανήκει και φέτος σε “Σασμό” και “Γη της Ελιάς” και η κυριακάτικη στη “Γη” και τον νέο κύκλο του “Κάρμα”.

Δημήτρης Βλάχος, Αγγελική Ηλιάδη, Τάσος Ξιαρχό, Μαρία Καλάβρια και Γιώργος Χειμωνέτος είναι μερικά από τα σελέμπριτι που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχουν κλείσει στο ριάλιτι I’ am a Celebrity Get Me Out of Here ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να συμφωνήσουν άλλοι πέντε ώστε στις 20 Σεπτεμβρίου να αναχωρήσουν όλοι για τον Άγιο Δομίνικο όπου και θα γίνονται τα γυρίσματα. Επίσης αναζητείται ο συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιανού με την παραγωγή να έχει κάνει κρούση στην Καλομοίρα (of all people!).

O Τάσος Χαλκιάς εντάσσεται στο καστ της δεύτερης σεζόν της σειράς του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» όπου θα ενσαρκώσει τον επιχειρηματία με σκοτεινό παρελθόν Πάνο Βερβερίδη.

Μετά από πολλές αναβολές ακόμα και φήμες για οριστική ματαίωση το -περίφημο πλέον- Secret Song ετοιμάζεται να βγει σύντομα στον αέρα του Alpha με την παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού να ανεβάζει ένα μικρό teaser στα σόσιαλ. Από το show -που θυμίζει πολύ το Soundtrack of Love που παρουσίαζε η Αριστοτέλους στον Alpha Κύπρου- θα βγουν στον αέρα συνολικά 8 επεισόδια που θα περιλαμβάνουν το καθένα από 7 προσωπικές ιστορίες που θα αφορούν γνωστά πρόσωπα από διάφορους χώρους και θα συνδέονται με συγκεκριμένα τραγούδια.

Υρώ Μανέ και Κώστας Κόκλας συναντιούνται ξανά στο πλατό 23 χρόνια μετά το τέλος των “Εγκλημάτων” για τις ανάγκες της νέας σειράς του Star «Στα σύνορα» που θα δούμε στην Κύπρο, από το Omega. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί θα υποδυθούν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που ζει στη μεθοριακή γραμμή και η ζωή τους αλλάζει όταν η μεγάλη εγγονή επιστρέφει από τις σπουδές της για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση.

Η ιστοσελίδα της λέγεται Fay’s Book τώρα η εκπομπή της θα φέρει τον τίτλο Fay’s Time, πολύ σύντομα η Φαίη Σκορδά θα ξεμείνει από λογοπαίγνια με το Face (όταν κοπεί θα μπορεί κάλλιστα να λέγεται Fay’s Off). Το μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ και του Sigma αλλάζει ώρα, τίτλο και ομάδα. Θα ξεκινάει -στην Ελλάδα- στις 12 το μεσημέρι, θα έχει διάρκεια δύο ώρες περίπου και στο πάνελ θα είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μάρτζυ Λαζάρου, η Μαρία Φραγκάκη, ο Άγγελος Βουράκης, και ο Νίκος Παρτσώλης. Την αρχισυνταξία αναλαμβάνει η Αγγελική Γιαννακοπούλου, στη θέση της Ελεάννας Τρυφίδου.

 

 

 

 

READ MORE

ΤΙΒΙΛΟΥΡΑ

LATEST NEWS