HOLLYWOOD NEWS

Που βρίσκεται σήμερα η ερωμένη του Πούτιν, Αλίνα Καμπάεβα; (Βίντεο)

Lifenews

Το μυστήριο πίσω από τη σχέση του γνωστού Προέδρου και της διάσημης αθλήτριας

Στην επικαιρότητα βρίσκεται τις τελευταίες βδομάδες ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μετά την επίθεση της χώρας του στην Ουκρανία.

Ανάμεσα στις ειδήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον αφορούν, είναι και η προσωπική του ζωή, που ο ίδιος κρατά επτασφράγιστο μυστικό, χωρίς να έχει επιβεβαιώσει ποτέ συγκεκριμένα πράγματα.

Ένα πρόσωπο που έχει συνδεθεί τα τελευταία χρόνια με τον Ρώσο πρόεδρο είναι και η διάσημη πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Αλίνα Καμπάεβα, που θεωρείτε φαινόμενο καθώς στην αθλητική της καριέρα κατάφερε να κερδίσει πολλά μετάλλια.

Όσο ήταν αθλήτρια, οι πληροφορίες λένε πως σύναψε σχέση με τον Πούτιν και απέκτησε δίδυμα αγόρια και δύο κορίτσια, ενώ λίγο μετά σταμάτησε τον αθλητισμό.

Η ίδια απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, προσπάθησε ανεπιτυχώς να ασχοληθεί με την πολιτική ενώ οι εμφανίσεις μειώθηκαν στο ελάχιστο, δημιουργώντας ένα μύθο γύρω από την ύπαρξή της.

Οι τελευταίες πληροφορίες από τις μυστικές υπηρεσίες ξένων κρατών, δείχνουν ότι μένει κάτω από άκρα μυστικότητα στην Ελβετία μαζί με τα παιδιά της. Η είδηση ότι μένει σε καταφύγιο στην Σιβηρία δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανένα και επικρατέστερο σενάριο είναι πως διαμένει σε κάποιο σαλέ της υπαίθρου στην Ελβετία, μαζί με δεκάδες σωματοφύλακες, καθώς πλέον είναι στόχος λόγω του Πούτιν.

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS